Sevilla-FC Barcelona Femení: Es mantenen intractables (0-4)

Les de Lluís Cortés s’imposen a terres andaluses i es mantenen invictes a la competició domèstica

Victòria per mantenir-se invictes a la competició domèstica. El Barça Femení s’ha imposat en la seva visita al Sevilla (0-4) en un duel dominat per les culers. Els gols de Marta Torrejón, Bruna Vilamala i un doblet de Martens han servit per sumar tres punts més i mantenir el liderat una setmana més, just abans del partit de tornada dels quarts de final de la Champions contra el Manchester City.

Ocasions sense gols

El conjunt dirigit per Lluis Cortes ha començat el matx generant les primeres ocasions de perill. Primer una centrada de Melanie, que Mariona no ha arribat per poc, i després un xut de Vicky Losada que ha aturat la portera local Noelia Ramos. Les blaugrana han tingut el control del partit i de la possessió.

Fins a la mitja hora de joc el Sevilla no ha generat la primera arribada de perill, però Paños ha resolt amb seguretat. Tot i les múltiples arribades ofensives del conjunt blaugrana el partit ha marxat al descans sense gols (0-0).

Efectivitat culer

A la represa un xut d’Aitana ha estat la primera arribada de perill blaugrana, però el Barça s’ha topat novament amb Noelia Ramos. La insistència i control culer ha trobat la recompensa en el gol de Marta Torrejón (0-1, min 47). Una diana que suposava el gol 100 del Barça Femení aquesta temporada a la Primera Iberdrola.

A partir del 0-1 el Barça ha trobat la fluïdesa davant de porteria i Martens ha situat el 0-2 als 53 minuts de joc. Els bons minuts blaugrana s’han mantingut amb el doblet de Martens (0-3, min 60). Amb el tercer gol no s’han aturat les ocasions del Barça Femení, amb xuts de Crnogrocevic i Martens. Bruna Vilamala ha situat el 0-4 en el marcador a 10 minuts pel final que arrodonia un nou triomf a la competició domèstica.

Fitxa del partit:

Sevilla, 0
FC Barcelona Femení, 4

Sevilla: Ramos, Deza, Calderón, Pina (Karlenas, min 67), Pinel (Franco, min 58), García (Carla Armengol, min 78), Oyedupe, Kerstin, Coleman (Delgado, min 78), Toro i Albarran.(Franco, min 58).

FC Barcelona Femení: Paños, Melanie, Losada, Marta (Pereira, min 66), Mariona (Leila, min 66), Hamraoui (Alexia, min 39), Aitana, Crnogorcevic, Oshoala (Bruna, min 66), Martens (Emma Ramírez, min 77) i Jana.

Gols: 0-1, Marta Torrejón (min 47); 0-2, Martens (min 53); 0-3, Martens (min 60); 0-4, Bruna Vilamala (0-4).

Àrbitres: Romero Navarro.