Lluís Cortés:

Lluís Cortés: "El City és un dels equips que juga més semblant a nosaltres"

El tècnic blaugrana i la capitana Vicky Losada han repassat l'actualitat culer en la prèvia del duel de Champions

Torna la Lliga de Campions. El Barça visita aquest dimecres 24 de març a les 12.30 hores el U-Power Stadium de Monza, Itàlia, per enfrontar-se al Manchester City a l'anada dels quarts de final de la Champions. El tècnic blaugrana, Lluís Cortés, i la capitana Vicky Losada, han parlat en roda de premsa en la prèvia del partit. 

Cortés ha explicat que “el City és un dels equips que juga més semblant a nosaltres, amb la possessió i dominant el pes del partit". A més, ha afegit que "serà clau tenir la possessió i dominar el joc, però també saber defensar quan no la tinguem, que serà més que de costum”.

També, Lluís Cortés ha comentat: “Hem de ser valentes, però també ser intel·ligents pensant que són 180 minuts". I recalca: "Podem competir contra qualsevol”.  

Quant a Vicky Losada, la capitana ha explicat: "Aquest any hem anat resolent els partits molt bé, però no és fàcil guanyar. Tenim ganes d'un partit gran i un rival com el City. Hem estat treballant per això, per jugar aquests partits".  

Finalment, la '6' barcelonista ha recalcat també: "Cada any volem ser millors i per a això has d'enfrontar-te als millors equips. Aquest dimecres hem de demostrar el nostre nivell contra un gran equip d'Europa".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut