Barça – Betis: Golejada abans de la final de Copa (6-0)

Les líders superen amb contundència al conjunt andalús per mantenir la gran ratxa de resultats

Una nova jornada de Lliga Iberdrola i un nou triomf barcelonista. Les culers han superat amb claredat al Betis (6-0) a l'Estadi Johan Cruyff en un gran partit de tot l'equip. Les de Lluís Cortés, sumen així un nou triomf a la Lliga per refermar el liderat amb una gran ratxa de 16 victòries seguides, i agafen impuls per la gran final de Copa del proper dissabte.

Domini des de l'inici

El Barça no ha donat opció al conjunt andalús i s'ha avançat ràpidament al marcador. Després de diverses arribades a la porteria rival, Mapi León, amb una bona rematada de cap després d'una centrada de Losada, ha anotat el primer (1-0, minut 9). Sense temps a reaccionar, ha caigut el segon: gran canonada des de la frontal d'Alexia que entra per tota l'escaire (2-0, minut 11).

Amb els gols, el Barça s'ha fet encara més amb el control del partit, i ha perdonat el tercer amb nombroses ocasions d'Oshoala i un travesser de Losada, com accions més destacades de perill. Finalment, el marcador ja no es tornaria a moure fins al descans.

Sentència blaugrana

Ja a la segona meitat, el Barça no ha parat de buscar el tercer i finalment ha acabat obtenint el seu premi: bona centrada de Marta Torrejón per Aitana que, de cap, ha situat el 3-0 (minut 55). Les ocasions culers han seguit arribant i tot seguit, Mariona ha estavellat la pilota al pal. La balear, però ha protagonitzat també la part negativa del matx, ja que s'ha lesionat i ha hagut de ser substituïda.

Els gols locals, però, han seguit caient, i Hermoso, després d'una bona passada de Martens, han anotat el quart (4-0, minut 66) i Patri, de cap i de nou amb assistència de Martens, ha marcat el 5-0 (minut 74). Finalment, de nou Jennifer Hermoso, aquest cop de penal, ha situat el 6-0 definitiu (minut 82). Victòria contundent del Barça que afronta de la millor manera la final de Copa de dissabte davant el Logroño.

Barça, 6
Betis, 0

Barça: Paños, Torrejón (Jana, min. 71), Patri Guijarro, Mapi León, Leila (Andrea Falcón, min. 57), Aitana, Vicky Losada (Hamraoui, min. 57), Alexia, Mariona (Melanie, min. 67), Oshoala (J. Hermoso, min. 57), Lieke Martens
Betis: Méline, Medina, Ana G., A. Salvador, Altuve (Marina Rivas, min. 72), Mari Paz (Marta Perarnau, min. 72), Nuria, Bea Parra, Paula P.R., Ángela Sosa (Laura González, min. 46), Valle
Gols: 1-0, Mapi León (min. 9); 2-0, Alexia (min. 11); 3-0, Aitana (min. 55); 4-0, J. Hermoso (min. 66); 5-0, Patri Guijarro (min. 74); 6-0, J. Hermoso (min. 82, p.).
Àrbitra: Frías Acedo, groga a Laura González.