EDF Logroño – Barça Femení: Victòria de rècord (0-2)

EDF Logroño – Barça Femení: Victòria de rècord (0-2)

Les culers sumen el 15è triomf seguit i assoleixen el millor inici històric de la competició

Victòria i rècord. El Barça ha guanyat amb claredat al Logroño (0-2) gràcies als gols de Losada i Hamraoui i suma la 15a victòria en 15 partits a la Lliga Iberdrola. Les líders del campionat, a més, han assolit un nou rècord: és el primer equip que guanya 15 partits seguits en lliga en una mateixa temporada en tota la història i a més, és també el millor inici de campionat. Històric.

Losada obre la llauna

Les blaugrana han dominat el matx des de l'inici, però sense gaire encert en les primeres ocasions de Martens i Hamraoui. Amb les culers tancant cada cop més al Logroño a la seva àrea, el gol visitant ha acabat arribant: Bona deixada de Jennifer Hermoso per Vicky Losada, que amb un bon xut des de la frontal, anota el 0-1 (minut 23).

Amb el gol, les culers han seguit portant la batuta del partit, dominant absolutament totes les facetes del joc. Aitana, amb una bona rematada de primeres, ha estat a punt d'anotar el segon just abans del descans, però la rematada ha marxat fregant el pal.

No donen opció

Ja a la segona meitat, el conjunt local ha avançat línies per intentar canviar la tònica del partit, però el Barça, a la sortida d'un córner, ha tornat a perforar la porteria de Tajonar per ampliar l'avantatge. Centrada de Graham que toca Losada i Hamraoui acaba rematant a gol (0-2, minut 54).

Amb el segon gol, les barcelonistes han deixat ja sense opcions de reacció al Logroño, i de fet, han tingut diverses ocasions per anotar el tercer mitjançant Hermoso, Aitana, Oshoala o Losada, però el tercer s'ha resistit. Finalment, triomf per 0-2 del Barça que continua intractable i suma ja 15 victòries en 15 partits a la Lliga.

Fitxa tècnica

EDF Logroño, 0
FC Barcelona Femení, 2

EDF Logroño: Tajonar, Caracas, Cazalla, Juan, Mendez, Asantewaa (Marín, min. 74), Velázquez, Nyman (Tavlo-Petersson, min. 75), Lundin, Luzuriaga (Elloh, min. 64), Guehai.
FC Barcelona Femení: Paños, Torrejón, Mapi León, Pereira, Melanie (Leila, min. 79), Hamraoui (Patri Guijarro, min. 68), Aitana, Losada, Graham (Andrea Falcón, min. 80), Jenni Hermoso (Oshoala, min. 68), Martens (Mariona, min. 68).
Gols: 0-1, Losada (min. 23); 0-2, Hamraoui (min. 54).
Àrbitre: González Sánchez. Groga a Martens.
Foto: EDFLogroño

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut