EDF Logroño – FC Barcelona Femení: Com una final

EDF Logroño – FC Barcelona Femení: Com una final

12.00 h, LaLigaSportsTV: La Lliga i la final de Copa de la Reina 19/20 enfrontarà als dos equips dos cops

Dissabte a les 12h i en directe per www.laligasportstv.com , el FC Barcelona Femení juga al camp de l'EDF Logronyo, en el partit corresponent a la jornada 19 de la Primera Iberdrola. La casualitat de l'calendari fa que les blaugranes tornin a jugar, el dissabte 13, la final de la Copa de la Reina 19/20, davant el mateix rival.

Les de Lluís Cortés arriben a la cita davant les de la Rioja en el primer lloc de la taula amb 14 triomfs en 14 partits, 76 gols a favor i 3 en contra. Davant es repten amb un EDF Logronyo que ocupa el 14è lloc de la taula, amb 13 punts -un per sobre el descens- en 16 partits jugats.

En el partit de la primera volta, a la segona jornada de Lliga, les blaugranes van superar a les de Logronyo per un contundent 6 a 0.

Dia per recordar

El tècnic blaugrana ha fet viatjar a 18 jugadores fins a Logronyo per un partit que podria esdevenir històric. Si el FC Barcelona Femení suma un triomf, serien 15 partits seguits guanyant en lliga una mateixa temporada, record absolut de l’equip femení en lliga. Així mateix, doncs, suposaria el millor inici de l'equip en un campionat.

També si suma un triomf serien 19 partits acumulats en lliga entre la passada i l’actual temporada, fet que superaria les dades obtingudes entre les temporades 2012/13 i 2013/14.

Podeu conèixer les opinions de Lluís Cortés i Andrea Pereira, a la prèvia del partit entre l’EDF Logroño i el FC Barcelona Femení.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut