València – Barça: Imparables (0-7)

València – Barça: Imparables (0-7)

Les de Lluís Cortés golegen a Paterna i continuen comptant les jornades amb victòries

Nou partit de Lliga per al Barça Femení i nova victòria. Aquest cop davant el València, a l’estadi Antonio Puchades de Paterna, després de jugar el passat dimecres l’anada dels setzens de final de la UEFA Women’s Champions League a Eindhoven.

En un partit dominat des de l’inici, les de Lluís Cortés, que sumen el vuitè triomf en vuit jornades disputades, han derrotat l’equip xe amb un hat-trick d’Oshoala, el doblet de Mariona i els gols de Hansen i Torrejón.

La sentència, abans del descans

El Barça només ha necessitat un minut per avançar-se i per passar a controlar el duel. Ho ha fet a través d’un gol de Mariona, el primer del matí, quan ha aprofitat una assistència d’Aitana (0-1, min 1). Acció que ha permès al Barça dominar el ritme de l'enfrontament amb comoditat.

Perquè han estat les blaugranes les que han tingut més i millors ocasions, amb una pressió alta que ha facilitat recuperar ràpid la pilota. Així, haurien pogut ampliar distàncies amb accions d’Alexia, Graham o Oshoala, però ha estat de nou Mariona la que ha posat el 0-2. Aquest cop, quan la de Felanitx ha rebut una centrada de Graham per controlar i definir davant d’Enith (min 27).

No seria, però, l’últim gol abans del descans, perquè Hansen, amb un xut potent i col·locat (0-3, min 34), i Oshoala, que ha aprofitat una centrada de la mateixa futbolista noruega (0-4, min 38) i una altra de Patri (0-5, min 44), han deixat el partit pràcticament vist per sentència. 

Continuen caient gols

Tot i que el València ha pujat línies a la represa, el Barça ha continuat dominant, també en solidesa defensiva. Així, la victòria s’ha ampliat, malgrat que Oshoala ha fallat un penal i Pereira s’ha topat amb el travesser. En un córner, Torrejón ha fet el 0-6 (min 55), mentre que Oshoala ha tancat l'electrònic marcant el seu tercer gol, després de definir a la perfecció dins l’àrea (0-7, min 74).

Una victòria contundent, la vuitena en vuit partits de Lliga, que permet a les de Lluís Cortés mantenir la ratxa amb uns números espectaculars: 45 gols a favor i només un en contra.

LA FITXA

València, 0
Barça, 7

València: Enith, Beltrán (Martín-Pozuelo, min 66), Pujadas, Kerlly R., Cubedo (María J., min 48), Torrodà, Salmi, Candela, Sandra, Bonsegundo (Alejandra, min 66), Jansen (Asun Martínez, min 79).

Barça: Paños, Torrejón, Mapi León (Hamraoui, min 61), Pereira (Crnogorcevic, min 69), Leila, Patri, Aitana (Hermoso, min 63), Alexia (Losada, min 46), Graham (Martens, min 61), Oshoala i Mariona.

Gols: 0-1, Mariona (min 1). 0-2, Mariona (min 27). 0-3, Hansen (min 34). 0-4, Oshoala (min 38). 0-5, Oshoala (min 44). 0-6, Torrejón (min 55). 0-7, Oshoala (min 74). 

Àrbitra: Marta Frías Acedo.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut