Barça - Santa Teresa: Sostenen la inspiració golejadora (9-0)

Les blaugranes han aclaparat la possessió i els gols en una nova victòria inqüestionable a la lliga, que també ha assistit al rècord anotador de Jennifer Hermoso

En un nou partit de la Lliga Iberdrola, el Barça ha exhibit màxima empenta ofensiva. Aquesta vegada, el Santa Teresa de Badojoz ha rebut 9 gols en l'indiscutible triomf blaugrana. Destacar també que aquesta setena victòria en set partits lliguers ha vist un rècord. Jennifer Hermoso, autora de quatre dianes, s'ha convertit en la màxima golejadora de la història del Barça Femení. Martens, amb un hat-trick, Mariona i Oshoala han acompanyat a la madrilenya en la faceta realitzadora blaugrana.

Ben aviat, se submergeixen en l'habitual capacitat golejadora

El gol ha matinat a la gespa de l'estadi Johan Cruyff. Sense espai per a la reacció, el Santa Teresa ha encaixat cop rere cop. Unes efectives i inconformistes blaugranes han dibuixat un 3-0 incontestable en els primers 15 minuts

Amb una circulació ràpida i fluida, les de Lluís Cortés han trobat els espais en un tancat elenc extremeny. Jennifer Hermoso, amb la col·laboració d'Aitana, i Martens, primer gràcies a una centrada lateral de Crnogorcevic i després gràcies a un desplaçament en llarg de Mariona, s'han apuntat els primers tres gols barcelonistes.

El caràcter incansable de les culers de cara a porteria no ha tingut aturador. Amb el control absolut de la possessió, el Barça ha sacsejat amb autoritat la defensa visitant fins al descans: 8-0. Llums especials per a la 7, que ha completat el seu pòquer, i per a la 22, que ha materialitzat el seu hat-trick. Mariona també s'ha afegit a la festa anotadora.

Rècord per a Jenni Hermoso

El 6-0 de la 7 culer ha guardat una marca històrica. La davantera madrilenya ha esdevingut la màxima realitzadora de les memòries del Barça Femení. El seu 124è gol com a blaugrana l'hi ha permès superar Sonia Bermúdez. Lluny de relaxar-se i conformar-se, Jennifer Hermoso ha acrescut les seves estadístiques que, de moment, s'han aturat als 125 gols.

2020-12-05_FCBfemenivsStaTERESA_40-min
Jennifer Hermoso, empenyent de primeres la pilota al fons de la xarxa, s'ha convertit en la màxima anotadora de la història del Barça Femení

Reaparició d'Andrea Falcón

El ritme golejador barcelonista ha decaigut en la segona meitat. Tot i que el signe del matx no ha virat en excés, ja que el Barça ha seguit tenint el control absolut de la pilota i de les ocasions i el Santa Teresa ha maldat per filar dues passades seguides, les dianes han cedit el positivisme al retorn d'Andrea Falcón. Gairebé dotze mesos després de la ruptura del lligament creuat anterior del genoll esquerre, la 21 ha tornat a gaudir de minuts sobre el terreny de joc.

Aquesta nova golejada, tancada amb el 9-0 d'Oshoala, en lliga és la carta de presentació d'un Barça Femení imbatut per encetar la Champions. Perquè el pròxim dimecres 9 de desembre, les culers s'estrenen a Europa davant el PSV (16.30 hores).

FITXA DEL PARTIT

Barça, 9
Santa Teresa, 0

Barça: Cata, Melanie, María Leon (Andrea Pereira, min. 46), Patri (Marta Torrejón, min. 62), Crnogorcevic, Vicky Losada, Hamraoui, Aitana, Mariona (Oshoala, min. 46), Martens (Alexia, min. 62) i Jenni Hermoso (Falcón. min. 62).
Santa Teresa: Raquel Poza, Parralejo, Van Slambrouck (Visco, min. 34), Rovirola, Belén, Mireya, Nerea Pérez (Natalia, min. 86), Verdaguer (Lordemann, min. 71), Laaksonen (Blanca Moreno, min. 46), Lidia Sánchez i Alba Zafra (Lima, min. 46).

Gols: 1-0, Jennifer Hermoso (min. 3); 2-0, Martens (min. 10); 3-0, Martens (min. 15); 4-0, Martens (min. 25); 5-0, Jennifer Hermoso (min. 28); 6-0, Jennifer Hermoso (min. 34); 7-0, Jennifer Hermoso (min. 45); 8-0, Mariona (min. 45+2); 9-0, Oshoala (min. 81)

Àrbitra: Martínez Martínez.