Sporting de Huelva – Barça Femení: Gran golejada per seguir imparables (0-6)

Les culers sumen la tercera victòria consecutiva a la Lliga Iberdrola per seguir invictes al capdamunt de la classificació

Tercer partit i tercera victòria a la Lliga Iberdrola. Les culers han superat amb autoritat (0-6) a l’Sporting de Huelva en una gran actuació de tot l’equip, on els gols d'Oshoala, Hamraoui, Alexia, Mariona, Graham i Bruna han donat els tres punts a les de Lluís Cortés.

Inici imparable

Les culers han  sortit molt endollades i després de dues bones arribades, Oshoala ha avançat al Barça als quatre minuts de joc (0-1) definint amb encert en un mà a mà amb la portera local. Sense temps per assimilar el primer gol, ha arribat el segon, obra de Hamraoui després d’una rematada dins l’àrea (0-2, min. 6).

Amb els gols matiners, el Barça s’ha fet amb el control absolut del partit i les ocasions han seguit arribant fins que ha caigut el tercer: gran vaselina d’Alexia Putellas des de la frontal de l’àrea per deixar el partit gairebé sentenciat abans del descans (0-3, min. 38).

Segueix la piconadora culer

Ja a la segona meitat, el conjunt de Lluís Cortés no ha afluixat el ritme, i les ocasions visitants han seguit arribant una rere l’altre. I així ha arribat el quart, obra de Mariona Caldentey (0-4, min. 55). Amb el matx totalment controlat, el tècnic blaugrana ha mogut fitxa des de la banqueta, i Graham i Bruna Vilamala, que just havien entrat uns minuts abans, han marcat el cinquè (0-5, min. 75) i el sisè (0-6, min. 78). El de Bruna ha estat el primer gol oficial amb el primer equip de la jove davantera.

Finalment, gran triomf barcelonista per seguir intractable a la Lliga, amb tres victòries en tres partits i 16 gols a favor i zero en contra. Inici excepcional.

Sporting de Huelva, 0
Barça, 6

Sporting de Huelva: Chelsea, Ana Carol, V.Santana (Bgic, min. 55), Claire, Fatou (Cinta, min. 46), Mayra (Gey, min. 80), Fisher, Danny (Morilla, min. 55), Paula, Patri, Sandra.
Barça: Cata, Marta, Mapi León, Andrea Pereira, Melanie (Crnogorcevic, min. 55), Hamraoui (Patri, min. 73), Alexia, Aitana (Losada, min. 55), Mariona, Martens (Graham, min. 67), Oshoala (Bruna, min. 67).
Gols: 0-1, Oshoala (min. 4); 0-2, Hamraoui (min. 6); 0-3, Alexia (min. 38); 0-4, Mariona (min. 55); 0-5, Graham (min. 75); 0-6, Bruna (min. 78).
Àrbitre: María Eugenia Gil Soriano. Ha mostrat groga a Santana.