Barça-Sporting Huelva: La festa del líder (7-0)

Barça-Sporting Huelva: La festa del líder (7-0)

Les blaugrana es retroben amb l’afició després del títol de la Supercopa i regalen un nou triomf

El segon assalt de la setmana contra l’Sporting Huelva també s’ha saldat amb victòria del Barça. Després del 0-4 a la Copa de la Reina, les de Lluís Cortés han tornat a superar les andaluses amb claredat gràcies als gols de Graham, Hermoso –doblet–, Martens, Alexia i Oshoala –doblet. Tot l’equip i staff tècnic ha ofert la Supercopa d’Espanya abans del xiulet inicial.

No s’han fet esperar els gols a l’Estadi Johan Cruyff. Tot just feia quatre minuts que rodava la pilota sobre la gespa quan el Barça ha inaugurat el marcador. Graham, que ja va marcar diumenge passat, ha entrat dins l’àrea, ha retallat i ha definit amb la cama esquerra per situar l’1-0.

L’Sporting Huelva, amb dificultats per circular, ha intentat crear perill per la banda dreta i a pilota aturada. De fet, en un córner Mascaró ha fet l’única rematada entre els tres pals de les andaluses. La seva rematada de cap, però, l’ha blocat Paños sense problemes. La portera del Barça ha iniciat la jugada que acabaria amb el 2-0. Un gol coral. Després d’una bona combinació, la magnífica centrada de Martens l’ha rematat Hermoso al fons de la xarxa amb cert suspens, ja que l’esfèrica ha tocat el travesser abans d’entrar.

L’equip de Lluís Cortés ha buscat el tercer abans del descans, però l’exblaugrana Chelsea ha fet dues aturades de mèrit de rematades de Graham i Torrejón. Especialment espectacular ha estat aquesta última, després d’un córner en què la defensa ha tret sota els pals el xut posterior de Patri.

Els 20 de Jennifer Hermoso

Als 13 de la represa, una precisa passada llarga de Crnogorcevic per a Jennifer Hermoso l’ha definit la davantera blaugrana amb molta qualitat i gairebé sense angle. Ha estat el vintè gol de la killer del Barça, a quatre dels que va fer en tot el curs passat. Tot i la sentència, Martens ha estat a punt d’eixamplar el marcador en un xut llunyà que ha acabat a córner i en una rematada escopida pel pal. Finalment, l’holandesa ha pogut celebrar la seva primera diana a la Lliga en rematar una falta picada per Vicky Losada.

En la següent acció, una caiguda de la capitana dins l’àrea ha estat castigada amb penal. Alexia ha celebrat els 300 partits amb el Barça amb el cinquè des dels onze metres. Ja als últims minuts, Oshoala no ha faltat a la seva cita amb el gol i ha tancat la golejada amb un doblet.

El conjunt de Lluís Cortés manté el coixí de nou punts respecte a l’Atlètic de Madrid i intentarà allargar la ratxa en la visita a Logronyo el proper cap de setmana.

FITXA DEL PARTIT

Barça, 7
Sporting Huelva, 0

Barça: Paños, María León (Van der Gragt, min 46), Hermoso, Marta, Alexia (Oshoala, min 77), Patri (Hamraoui, min 68), Aitana, Graham (Losada, min 62), Pereira, Crnogorcevic, Martens.

Sporting Huelva: Chelsea, Korina (Natalia, min 81), Elena Pavel, Cinta Rodríguez, Abambila, Mascaró (Princella, min 74), Castelló, Peace Efih, Marina, Alidou, Jelencic (Fatou, min 46).

Gols: 1-0, Graham (min 4); 2-0, Hermoso (min 24); 3-0, Hermoso (min 58); 4-0, Martens (min 72); 5-0, Alexia (min 74); 6-0, Oshoala (min 88); 7-0, Oshoala (min 90).

Àrbitre: Elia María Martínez. Ha amonestat amb targeta groga la visitant Fatou.

Assistència: 2.403 espectadors a l’Estadi Johan Cruyff.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut