Sporting de Huelva – Barça: Amb pas ferm cap a quarts (0-4)

Les culers han golejat al conjunt andalús als vuitens de final de la Copa de la Reina gràcies als gols d’Oshoala (2), Jennifer Hermoso i Graham

Gran victòria del Barça davant l’Sporting de Huelva als vuitens de final de la Copa de la Reina (0-4) gràcies als gols d’Oshoala (2), Jennifer Hermoso i Graham. Les de Lluís Cortés han dominat de principi a fi el matx i han certificat amb autoritat l’accés als quarts de final.

El matx ha començat amb les primeres arribades culers a la porteria visitant, però sense acabar de concretar en la definició. Oshoala, però, ha tingut la més clara amb un mà a mà que ha aturat la portera local de manera providencial (min. 22). Posteriorment, també Hermoso ha tingut el gol amb un clar mà a mà, però la pilota ha marxat a la dreta de la porteria (min. 35). Les locals només han arribat en una ocasió a la porteria de Tajonar, però ho han fet amb un gran xut de Mascaró al travesser (min. 38) que a punt ha estat d’avançar l’Sporting, contrarestat amb un pal de Torrejón un minut després (min. 39). Finalment ha estat Oshoala l’encarregada d’inaugurar el marcador just abans del descans amb un cop de cap després d’una bona acció d’estratègia culer (0-1, min. 43).

Sentència barcelonista

Ja a la segona meitat, Jennifer Hermoso ha doblat l’avantatge només començar (0-2, min. 47) amb una gran definició amb l’esquerra, ajustant al pal de manera impossible per a la portera local. I la sentència arribaria just 20 minuts després: espectacular passada a l’espai d’Andrea Pereira per Graham i definició de molta qualitat per damunt de Selena Babb (0-3, min. 67).

Finalment, Oshoala -que ja havia inaugurat el marcador- ha estat l’encarregada de tancar-lo marcant el 0-4 definitiu (min. 70), segellant així el triomf i l’accés als quarts de final de la Copa de la Reina. Victòria molt treballada de les de Lluis Cortés a Huelva, que tornaran a enfrontar-se al conjunt andalús el proper diumenge al Johan Cruyff en el partit de Lliga.

Sporting de Huelva, 0
Barça, 4

Sporting de Huelva: Selena Babb, Korina (Povel, min. 70), Cinta Rodríguez, Abambila, Fatou Kanteh (Princella, min. 64), Mascaró (Evans, min. 64), Kristina Fischer (Nogareda, min. 70), Patri Ojeda, Castelló, Marina Steindl, Alidou
Barça: Tajonar, Marta Torrejón, Van der Gragt (A. Pereira, min. 64), Mapi León, Crnogorcevic, Patri Guijarro, Aitana, Jenni Hermoso (Vicky Losada, min. 68), Mariona, Graham (Candela, min. 74) i Oshoala (Claudia Pina, min. 74).
Gols: 0-1, Oshoala (min. 43); 0-2, Jenni Hermoso (min. 47); 0-3, Graham (min. 67); 0-4, Oshoala (min. 70).
Àrbitre: María Romero Navarro