FC Barcelona Femení – Logronyo: Victòria amb autoritat (5-0)

El conjunt dirigit per Lluís Cortés continua demostrant la seva fortalesa i aconsegueix la sisena victòria consecutiva entre totes les competicions

El Barça Femení segueix intractable a l’Estadi Johan Cruyff, on aquest diumenge ha superat el Logronyo amb una gran golejada per 5-0. Marta Torrejón, Jenni Hermoso i Aitana han sentenciat, pràcticament, el duel als 25 minuts de joc, marcant tres gols que han deixat el rival molt tocat. Oshoala i Hamroui, a la segona meitat, han posat el 5-0 definitiu.

I és que el conjunt dirigit per Lluís Cortés no sembla tenir aturador. Sobretot, quan es tracta de jugar a l’Estadi Johan Cruyff, on l’equip només compta els partits per victòries. I la majoria amb grans golejades. El Tacón i l'Atlètic de Madrid van rebre nou i sis gols respectivament, i aquest diumenge li ha tocat al conjunt logronyès, que n’ha rebut cinc. Un total de 20 gols en tres partits de Lliga a casa, i un total de 27 si sumem els dos de la UEFA Women’s Champions League.

Sentència en 25 minuts

Les blaugranes, que han lluït un braçal de color rosa en suport al Dia Internacional en Contra del Càncer de Mama, han imposat ben aviat el seu ritme i als quatre minuts s’han avançat amb un gol de Marta Torrejón, que ha culminat una gran jugada de pissarra per demostrar que també són poderoses en aquesta faceta del joc. Torrejón, des de l’àrea petita, ha rematat una assistència de Mapi León des del segon pal, precedida d’una centrada per la banda dreta de Graham.

Ha intentat reaccionar amb contraatacs ràpids el conjunt visitant a través de Barbra Banda, però no s’ha deixat intimidar el líder de la Lliga. Sinó ans al contrari. Jenni Hermoso ha fet el segon amb facilitat després d’aprofitar un atac liderat per Graham. I dos minuts més tard, Aitana Bonmatí ha ampliat l’avantatge fent el tercer després d’aprofitar un rebuig del travesser a la vaselina d’Hermoso. El 3-0 al descans deixava el partit pràcticament vist per sentència.

S’amplia la golejada

El pas pels vestidors no ha fet canviar la tònica de l'enfrontament i les culers han continuat liderant els compassos del partit. Ambicioses i amb ganes d’agradar-se han continuat exhibint-se sobre la gespa del Johan Cruyff. El quart no ha tardat a arribar i l’ha fet Oshoala amb una bona acció personal i, més tard, Hamroui ha fet el cinquè amb una bona definició.

Les culers haurien pogut ampliar encara més l’avantatge en el marcador, si no fos perquè Hermoso no ha pogut transformar un penal i, més tard, el travesser ha rebutjat dues rematades de Graham i Aitana.

El resultat ja no s’ha mogut i el Barça ha sumat la sisena victòria consecutiva, la quarta a la Lliga, que li permet seguir liderant la competició.

La fitxa del partit

FC Barcelona 5,

Logronyo 0,

FC Barcelona: Paños; María León (Laia Codina, min 71), J. Hermoso, Marta (Candela, min 69), Hamraoui, Patri, Aitana, Leila (Melanie, min 61), Graham, A. Pereira i Oshoala (Claudia Pina, min 61).

EDF Logronyo: Johansen, Landres (Jade, min 53), Oliveira, Santana, Leti Méndez, Freitas, Barbra, Banda (Judith min 68), Grace, Natalia, Dorine (Raquel, min 76) i Carolina

Gols: 1-0, Marta Torrejón (min 4); 2-0, Jenni Hermoso (min 23); 3-0, Aitana (min 25); 4-0, Oshoala (min 51); 5-0, Hamroui (min 81)

Incidències: 1.842 espectadors a l’Estadi Johan Cruyff. Les jugadores blaugrana han lluït un braçal de color rosa amb motiu del Dia Internacional en Contra del Càncer de Mama.