Sporting Huelva – FC Barcelona: Tres punts contra les adversitats (0-1)

Sporting Huelva – FC Barcelona: Tres punts contra les adversitats (0-1)

Les de Lluis Cortés, amb moltes baixes, aconsegueixen imposar-se a un rival rocós i defensiu amb gol d'Oshoala per sumar els tres punts i mantenir el liderat de la Primera Divisió femenina

Victòria de mèrit del FC Barcelona a Huelva. Les de Lluis Cortés, amb moltes baixes, han superat un rival sempre dur i complicat com l’Sporting de Huelva i sumen els tres punts en el retorn de la competició després de l’aturada. Un 0-1, amb gol d’Oshoala, que permet a les blaugrana mantenir la primera posició de la taula després de cinc jornades, empatades a punts amb el Deportivo (4 victòries i 1 empat).

Triomf suat però merescut, perquè el Barça ha proposat més tot i les dificultats que es presentaven. Primer, les baixes de María León, Jenni Hermoso, Van der Gragt, Losada, Falcón i Martens, que han fet que Lluis Cortés decidís col·locar Patri al centre de la defensa, al costat d’Andrea Pereira. Després, el rival, un Sporting de Huelva molt defensiu i rocós que a la mínima que ha pogut ha volgut sortir amb perill al contraatac. Per acabar, un terreny de joc en precàries condicions que ha dificultat la creació.

Tot i això, el Barça no ha perdut ni la concentració ni la solidesa i, de fet, des de l’inici del partit, les blaugrana han intentat generar joc. Però ha estat una descomunal fuetada d’Oshoala des de la frontal la que ha decidit el partit (0-1, min 29). Perquè, a partir d’aquí, i malgrat viure un escenari més obert amb ocasions per al Barça però també més sensació de perill per a les de Huelva, el resultat no s’ha tornat a moure. Així doncs, els tres punts no s’han escapat d'un camp molt difícil i volen cap a Barcelona per mantenir l’equip invicte.

LA FITXA DEL PARTIT

Sporting de Huelva, 0

FC Barcelona, 1

Sporting de Huelva: Chelsea, Korina, Elena Pavel (Irene, min 62), Cinta Rodríguez, Fatou Kanteh (Peiró, min 70), Mascaró, Castelló, Sandra Bernal, Yoko Tanaka (Princella, min 76), Peace Efih i Alidou (Navarro, min 70).

Barça: Paños, Marta, Mariona, Hamraoui (Melanie Serrano, min 83), Alexia, Patri, Aitana, Leila, Graham (Candela Andújar, min 89), Andrea Pereira i Oshoala (Laia Codina, min 92).

Gols: 0-1, Oshoala (min 29).

Àrbitra: Paola Cebollada. Groga a Castelló, per part local, i a Hamraoui, per part visitant.

Incidències: Les jugadores del Barça han sortit a la gespa amb una samarreta de suport a Stefanie van der Gragt, intervinguda recentment. A més, abans de començar el partit, s’ha guardat un minut de silenci per la mort de l’avi de Jenni Hermoso. Les jugadores del Barça han lluït braçals negres.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut