Juventus-Barça: Imposen el domini de principi a fi (0-2)

Les de Lluís Cortés s’avancen en l’eliminatòria amb els gols d’Alexia i Marta Torrejón després de dominar el matx des del principi

Amb avantatge per al partit de tornada a l’Estadi Johan Cruyff. El Barça Femení ha dominat de principi a fi el duel d’anada dels setzens de final contra la Juventus (0-2), en l’estrena blaugrana d’aquest curs a la Lliga de Campions. Les blaugranes s’han imposat amb les dianes d’Alexia i Marta Torrejón.

El partit ha començat amb el Barça Femení buscant el gol i tenint el control de la pilota. Alexia Putellas ha tingut el primer xut entre els pals davant la defensa tancada de la Juventus. Les de Lluís Cortés han continuat buscant el primer gol i el xut de Patri Guijarro ha sortit creuat després d’aprofitar un error de la defensa del conjunt italià.

Alexia Putellas fa justícia

La Juventus no ha generat massa perill a la primera meitat de la primera meitat, a banda d’un xut perillós que ha blocat sense problemes Sandra Paños. El domini culer ha trobat el seu premi en el minut 38. Una jugada de Caroline Graham Hansen per la banda dreta ha acabat amb un xut i el refús l’ha aprofitat Alexia Putellas per avançar el Barça Femení.

Domini sense gols

A la segona meitat la Juventus ha fet un pas endavant i ha buscat més la porteria de Paños, però sense ocasions de perill per al conjunt local. Per la seva banda, les de Lluís Cortés han seguit tenint el control de la pilota. Amb el pas dels minuts, les blaugranes generaven més perill i semblava que el segon gol era qüestió de temps, amb una activa Caroline Graham Hansen per la banda dreta.

Marta Torrejón amplia diferències

El bon partit del Barça Femení ha tingut el segon gol blaugrana. Al minut 71 Marta Torrejón ha aprofitat una bona centrada d’Alexia des de la banda dreta. D’aquesta manera, les culers se situaven 0-2 i feien justícia a les ocasions i el joc mostrat fins al moment. Tot i les ocasions culers el marcador ja no s’ha mogut, en uns darrers minuts en què l’expulsió de María León ha deixat el Barça Femení en inferioritat numèrica. El duel de tornada es disputarà el dimecres 25 de setembre a partir de les 18.30 hores a l’Estadi Johan Cruyff.