Barça – CD Tacón: Estrena immillorable (9-1)

Barça – CD Tacón: Estrena immillorable (9-1)

Un hat-trick de Jenni Hermoso, un doblet d’Aitana i els gols d’Alexia, Mariona, Graham i Lucía, aquest últim en pròpia porteria, donen la primera victòria del curs 19/20 el dia del debut de les de Lluis Cortés a l’Estadi Johan Cruyff

El Barça Femení ha superat amb èxit el primer partit de Lliga. I també el primer partit de la història de les de Lluis Cortés a la seva nova llar, l’Estadi Johan Cruyff. I és que les blaugranes han arrencat la competició amb una golejada excel·lent contra el CD Tacón (9-1). Alexia ha estat l’encarregada d’obrir el marcador blaugrana, que no ha deixat de sumar gols en una golejada històrica que ha servit, també, per deixar palesa la bona preparació física. Els tres gols de Jenni Hermoso, que ha retornat d’una lesió, han estat el relfex d’una estrena immillorable.

Domini blaugrana des del primer moment

No ha necessitat molt de temps el conjunt de Lluis Cortés per passar a dominar el ritme del partit, davant d’un recent ascendit a la categoria. Amb un domini absolut de les àrees, les blaugranes han estat una piconadora en la parcel·la ofensiva i no han donat opcions un Tacón que, ràpidament, ha vist de primera mà el potencial d’aquest Barça 19/20. Ha estat Alexia l’encarregada de fer història i obrir el marcador, gràcies a l’assistència de Mariona, convertint-se així en la primera golejadora de l’equip femení a l’Estadi Johan Cruyff (1-0, min 8). Així, tot i anar per davant en el marcador, les blaugranes han continuat pressionant i creant ocasions fins que, d’una jugada al mig del camp, Aitana ha fet pujar el 2-0 al marcador (min 28).

Arran d’aquest gol, les de Lluis Cortés han continuat augmentant la intensitat i mantenint el CD Tacón tancat dins l’àrea. Nombroses han estat les ocasions i els xuts de les blaugranes que han estat aturats per Yohana Gómez. Finalment, però, la bona distribució de l’esfèrica de Graham ha donat els seus fruits. I és que la blaugrana ha estat una de les principals protagonistes del matx: primer, ha provocat un gol en pròpia porteria de Lucía Suárez (3-0, min 36) per, posteriorment, donar una assistència a Mariona, que ha fet el 4-0 amb el qual s’arribaria al descans (4-0, min 40).

Una segona part culminant

En la represa, la iniciativa de les blaugrana per seguir generant ocasions de gol ha continuat present sobre la gespa del Johan Cruyff. Tot i això, el CD Tacón ha agafat força i, en els primers minuts de la segona part, Jessica Martínez ha aconseguit fer el primer gol per al conjunt visitant (4-1, min 54).

Jenni Hermoso: arribar i moldre

Un gol que no ha afectat les blaugrana, perquè han continuat seguint el pla a la perfecció. Aitana (5-1, min 60) i Graham (6-1, min 70) han ampliat distàncies, però ha estat l’entrada de Jenni Hermoso la que ha acabat d’arrodonir el marcador, amb un hat-trick que ha fet que la seva estrena sigui excel·lent. Especialment maco ha estat l’últim gol, amb un xut amb rosca que ha tancat una estrena de somni.

Fitxa del partit

Barça, 9

CD Tacón, 1

Barça: Paños, María León, Marta, Mariona, Alexia (Hamraoui, min 67), Patri, Aitana, Leila (Falcón, min 54), Caroline Graham (Melanie Serrano, min 73), A. Pereira i Oshoala (Jennifer Hermoso, min 54).

CD Tacón: Yohana Gómez, Kaci, Malena, Asllani, Jakobsson, Jéssica Martínez (Lorena, min 74), Samara (Patricia Carballo, min 74), Esther, Ibogagu (Prieto, min 46), Ainoa, Lucía (Martín, 68).

Gols: 1-0, Alexia (min 8); 2-0, Aitana (min 28); 3-0, Lucía Suárez, en pròpia (min 36); 4-0, Mariona (min 40); 4-1, Jessica Martínez (min 54); 5-1, Aitana (min 60); 6-1, Graham (min 70); 7-1, Jennifer Hermoso (min 72); 8-1, Jennifer Hermoso (min 76); 9-1, Jenni Hermoso (93).

Àrbitra: Paola Cebollada. Ha amonestat amb targeta groga a les blaugranes Leila i Alexia i a la visitant Esther Marin.

Assistència: 5.413 espectadors a l’Estadi Johan Cruyff, en el partit de la primera jornada de la Primera Iberdrola.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut