Montpeller – Barça Femení: Nou triomf per tancar la pretemporada (0-1)

Montpeller – Barça Femení: Nou triomf per tancar la pretemporada (0-1)

Les culers certifiquen el ple de victòries als amistosos gràcies a un gol d’Oshoala, que continua en ratxa

Nova victòria del Barça de Lluís Cortés. Les culers han guanyat al Montpeller (0-1) en l’últim amistós de la pretemporada, abans de disputar dijous vinent la Copa Catalunya. Un gol matiner d’Oshoala, que continua en ratxa, ha donat el triomf a les barcelonistes, que tanquen així la pretemporada amb ple de victòries en els amistosos.

Inici trepidant

El conjunt blaugrana ha començat el partit de la millor manera possible. Als sis minuts de joc, Oshoala ha avançat a les visitants amb una acció personal carregada de potència i velocitat, batent la portera Schmitz en el mà a mà (0-1, minut 6). Amb el gol culer, les franceses han intentat reaccionar en busca de l’empat, però el Barça ha tingut també opció d’anotar el segon en un parell d’accions d’Oshoala, la més activa durant la primera meitat.

Després d’una primera meitat força equilibrada, on el Montpeller ha mostrat ser un equip molt físic però tot i així el Barça ha creat diverses ocasions de gol, el segon temps ha seguit amb una gran igualtat i lluita sobre el terreny de joc. Tots dos tècnics han mogut fitxa des de la banqueta, donant entrada a diverses jugadores de recanvi.

Durant el segon període, el físic local ha exigit una versió més pràctica culer, que tot i així ha tingut opcions d’anotar el segon, però el marcador ja no s’ha mogut més. La gran defensa blaugrana també ha estat clau per mantenir la porteria a zero i acabar enduent-se la victòria. Així doncs, triomf i ple de victòries en amistosos de pretemporada per a les de Lluís Cortés.

Fitxa tècnica

Montpeller, 0
Barça Femení, 1

Montpeller: Schmitz, Torrent, De Almeida, Dekker, Karchaoui, Toleti, Mondesir, Peterhann, Legger, Pintigam i Le Bihan. També han jugat: Mayikitch, Banusic, Lendeka, Lakrar, Gauvin, Nicoli, Uffren, Bellolimou, Champagnac i Perrault.
Barça Femení: Gemma (Sandra Paños, min. 46), María León (Van der Gragt, min. 71), Losada (Alexia, min. 46), Marta T. (Laia Codina, min. 46), Hamraoui, Patri (A. Pereira, min. 46), Aitana, Leila (Melanie, min. 61), Graham (Claudia Pina, min. 71), Oshoala (Leila, min. 81), Falcón (Jana Fernández, min. 81).
Gol: 0-1, Oshoala (min. 6).
Àrbitre: Karine Valcke

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut