Debuts oficials d’Abeledo i Guillemenot amb el Barça B

Aquesta setmana els dos atacants van debutar oficialment amb el filial a Alcoià, a més, el suís va marcar un gol

Gerard López ha fet debutar dos jugadors més oficialment amb el filial blaugrana en el partit contra l’Alcoià (3-2) del cap de setmana passat. L’andalús Ignacio Abeledo va substituir al descans Xemi per ocupar tot el carril esquerre de l’atac blaugrana. Per la seva banda, el davanter juvenil Jérémy Guillemenot va entrar en el minut 75 per Alfaro, i, només quatre minuts després, el Barça B feia el 2 a 1. Als 10 minuts d’estar al camp, Guillemenot rebia una centrada del també juvenil Mujica i rematava amb el cap al fons de la xarxa per fer l’empat a dos. Malauradament, l’Alcoià aconseguiria emportar-se els tres punts.

Jang i David Alfonso també debuten amb el Juvenil A

Aquesta setmana també va debutar l’extrem David Alfonso amb el Juvenil A al camp de l’Unificació Bellvitge, en la victòria per 0 a 3. A més, el coreà Jang també va jugar els seus primers minuts oficials, després de la sanció de la FIFA, en els quals va jugar de lateral esquerre després de substituir Cucurella. Tots dos van gaudir de la confiança del tècnic Gabri Garcia, tot i els anys d’inactivitat del coreà i del debut oficial de David, que ha arribat aquest estiu procedent del RC Recreativo de Huelva.