La tornada del capità Palencia

La tornada del capità Palencia

Després d’estar sancionat la passada jornada contra el Saguntino i amb les vacances de Nadal pel mig, Palencia tornarà a posar-se el braçalet contra l’Hèrcules

El capità i amo del braçalet del Barça B tornarà a jugar després de gairebé un mes de l’últim partit del 2016 al camp de l’Ebro. Absent a Sagunt per sanció, Palencia repassa l’actualitat del filial, la bona ratxa de l’equip i el proper rival al Mini de dissabte, l’Hèrcules.

Declaracions Sergi Palencia:

“La veritat és que es passa malament quan no jugues, amb les vacances de Nadal, a sobre un partit de sanció… com tots, tots tenim ganes boges de jugar, una ambició increïble, i amb moltes ganes de tornar”.

“Els partits des de fora es viuen molt diferent que des de dintre. Des de dins estàs més tranquil, sents que pots controlar una mica més el partit i controlar una mica més el que tu fas, però des de fora es passa malament. Vaig veure el partit a casa i estava donant bots pel sofà i la veritat és que molt content de com va anar i de com ho vam treure”.

“Tant físicament com anímicament hem demostrat ser un equip molt potent, que creu fins al final, que té sempre fe, l’ambició d’aquest equip i lluitar fins al final és increïble i es va tornar a demostrar aquest diumenge”.

“Som un equip bastant jove però sempre hi ha jugadors com Alfaro, Perea o Fali que ens aporten aquest toc d’experiència i ofici i ens contagien una mica a tots i ens ensenyen molt. Aprenem molt d’ells als entrenaments, ells aprenen de nosaltres, jo crec que ens anem retro alimentant i això és positiu per tots”.

“Ara ve un microcicle complicat, un Tourmalet, però hem d’encarar-ho partit a partit. De moment és l’Hèrcules, però al final si vols ser campió i estar a dalt has de jugar contra aquests i aquests són els partits que has de treure endavant, ho intentarem fer igual que ho vam fer a la primera volta”.

“Tota la plantilla té unes ganes boges de tornar al Mini, tornar al nostre camp, amb la nostra gent i fer un bon partit i de treure els tres punts. Allí hem de donar una mica més els partits”.

“Contra l’Hèrcules esperem un partit una mica diferent al que ens vam trobar allà. Era la segona jornada de Lliga i vam tenir la sort d’avançar-nos als 30 segons. Sabem que l’Hèrcules és una de les millors plantilles de tota la 2a B, una plantilla feta per pujar amb jugadors veterans i jugadors amb molt de talent i serà un partit complicat”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut