Barça B – Gavà: Homenatge a l’espectacle (4-0)

Barça B – Gavà: Homenatge a l’espectacle (4-0)

Els blaugranes es fan forts al Miniestadi i aconsegueixen una important victòria per continuar líders

S’acosta la recta final de la temporada i els homes de Gerard López continuen obrant un curs per emmarcar. El Barça B ha guanyat de manera solvent el Gavà –quinzè classificat– en el partit corresponent a la 27a jornada de la Segona Divisió B (4-0). Els gols de Perea (2), Cardona i Romera han certificat el bon moment de forma dels culers. El tècnic blaugrana ja havia avisat que el filial es prenia el duel com una final, i així ha estat.

Tot i les absències de Tarin, Martínez, Varo i Rafa Mujica –golejador en l'última jornada de Lliga–, el filial blaugrana ha dominat totes les facetes del matx, incisiu en atac i entregat en defensa. La primera part ha estat una constant allau ofensiva sobre la porteria visitant i, tot i el canvi d’esquema tàctic del Gavà, els homes de Gerard López –fidels al seu estil– han superat totes les dificultats. Només l’encert del porter rival els ha privat d’una golejada més àmplia.

La qualitat marca la diferència

Perea s’ha inventat una jugada marca de la casa desfent-se de dos adversaris i buscant el perfil dret per batre el porter amb un potent xut (min14). El partit s’ha posat de cara per als interessos blaugrana, però el Barça B, lluny de conformar-se amb l’avantatge, ha perseguit augmentar la diferència al marcador. El gol ha fet reaccionar el Gavà, que ha posat a prova els reflexos de Suárez amb una rematada de cap a l’àrea petita (min 16).

Tot i la tímida reacció de l’equip entrenat per Óscar Mena, el domini ha continuat tenint color blaugrana i les contínues ocasions feien augurar que el segon gol no tardaria a arribar. Després d’una excel·lent pressió i recuperació de Moisés, Cardona –situat al vèrtex de l’àrea– ha recollit la pilota per dirigir-la a l’escaire esquerre i convertir el 2-0 (min 24). Una internada d’Aleñá amb una assistència a Perea hauria suposat el tercer gol, però la pilota ha picat dues vegades al pal (min 52).

La sentència ha estat obra de Romera amb una conducció en què ha combinat la potència física i la delicadesa en la definició, creuant la pilota, impossible per al porter (min 65). Finalment, Perea ha estat l’encarregat de tancar la golejada amb el quart gol després de caçar una pilota morta a l’interior de l’àrea (min 80).

Solidesa defensiva

L‘efectivitat dels jugadors de caràcter ofensiu s’ha vist acompanyada per una excel·lent tasca de la línia defensiva. Sense donar cap facilitat, la bona col·locació de Borja López i Marlon ha estat clau per deixar la porteria a zero.

L’incansable treball dels jugadors del Barça B els ha portat a aconseguir una gran victòria per seguir liderant la classificació amb un punt d’avantatge respecte del segon, l’Alcoià. El Miniestadi tornarà a acollir la següent jornada de Lliga davant l’Atlètic Llevant (dissabte a les 18.00 h). 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut