Gerard López: “Passi el que passi, l’eliminatòria es decidirà al Mini”

Gerard López: “Passi el que passi, l’eliminatòria es decidirà al Mini”

El tècnic blaugrana ha destacat que “l’equip arriba amb molta il·lusió després del gran treball de tota la temporada”, i que “la clau serà mantenir la porteria a zero”

El tècnic del Barça B, Gerard López, ha parlat per als mitjans abans d’afrontar l’anada de la darrera eliminatòria dels play-offs d’ascens a Segona A, en què els blaugranes s’enfrontaran al Racing de Santander. Gerard ha destacat: “És una final i hi anem amb tota la il·lusió del món. Hem fet un gran treball al llarg de la temporada i ens hem guanyat tenir la possibilitat de jugar aquesta eliminatòria”.

L’entrenador blaugrana ha destacat els dos aspectes clau per passar l’eliminatòria: “Aconseguir mantenir la porteria a zero, com hem fet tantes vegades a la Lliga, i marcar. Marcar fora de casa és important. Jugant l’anada a fora marcar et donaria el marge de tenir la tranquil·litat que, si reps després un gol a casa, encara ets dins, com ens va passar contra el Cartagena. Hem d’intentar marcar la tendència de l’eliminatòria, però estic convençut que tot es decidirà al Mini”.

"Arribarem a Santander amb plena confiança i la màxima concentració"

“No venim d’un bon partit, però, tot i que no vam tenir les millors sensacions, es va aconseguir passar d’eliminatòria”, ha recordat Gerard. I ha avisat: “Ara no hi ha marge d’error, hem de recuperar les bones sensacions que ha tingut l’equip durant tot l’any. Sabem que arribarem a Santander amb plena confiança, davant d’un equip que hi tindrà una ciutat abocada i un estadi ple, que ha fet una gran Lliga i que també mereix l’ascens. Al play-off puja el nivell de la Lliga Regular, hi ha equips molt bons”. “Tenim el màxim respecte i la màxima concentració per controlar tots els aspectes del joc, sobretot a les àrees”, ha afegit.

A més, el tècnic de Granollers ha assegurat: “El partit d’anada marca la tendència del partit de tornada. Són eliminatòries en què no només influeix l’estat físic, també influeixen les emocions i les sensacions”. Pel que fa als gols encaixats, recorda: “Tot i ser el tercer equip menys golejat de tota la Segona B, hem rebut gols als quatre partits del play-off, així que haurem d’intentar millorar en aquest aspecte”. Finalment, ha afegit: “Passi el que passi, però, serà una gran temporada. S’ha de valorar la campanya en un bloc. Però esperem poder aconseguir l’objectiu de pujar a Segona A”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut