Ortolá formalitza el seu retorn al FC Barcelona

Ortolá formalitza el seu retorn al FC Barcelona

El porter, que ja va jugar tres temporades al filial, torna després d’un any de cessió al Deportivo Alabès

Adrià Ortolá ha formalitzat aquesta tarda el seu retorn al FC Barcelona. El porter de Xàbia, de 23 anys, ha signat el seu contracte a la Llotja del Camp Nou, acompanyat pel president Josep Maria Bartomeu, el directiu responsable del futbol formatiu professional, Silvio Elias, i el CEO del Club, Òscar Grau. Ortolá serà blaugrana fins al 30 de juny del 2020.

El porter va arribar al FC Barcelona la temporada 2013/2014 després de despuntar al juvenil i a l'equip filial del Vila-real. Al Barça B va jugar 67 partits repartits entre les dues temporades a Segona Divisió A (2013/14 i 2014/15) i la de Segona Divisió B (2015/16). La temporada passada va fer un pas més en la seva formació i va jugar cedit a l’Alabès, on va debutar a la Primera Divisió i va jugar vuit partits entre Lliga i Copa del Rei.

Es tracta d’un porter de reflexos, àgil i valent sota pals. De caràcter guanyador i molt experimentat, malgrat la seva joventut, el valencià és capaç d’iniciar el joc i jugar amb totes dues cames. Ortolá ha estat un habitual en les categories inferiors de la selecció espanyola. Ha estat internacional sub-18, sub-19 i sub-20, i té en el seu palmarès dos Europeus Sub-19, el del 2011 a Romania i el del 2012 a Estònia. A aquests trofeus se’ls ha de sumar la Copa Catalunya aconseguida amb el Barça el 2014, en què Ortolá va ser decisiu aturant tres llançaments dels jugadors de l’Espanyol a la tanda de penals.

Declaracions d’Ortolá

“Estic molt content per tornar al Barça després d’un any on la meva cessió a l’Alabès ha estat molt positiva. M’ha fet evolucionar, madurar molt i valorar encara més el que tinc al FC Barcelona. Tinc més ganes que mai de tornar a jugar al Barça”.

“Sóc molt jove, tinc 23 anys, però estic preparat per afrontar tot el que vingui. Conec la casa i estic preparar per afrontar amb ganes i il·lusió qualsevol repte”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut