Sergi Palencia signa fins al 2020

Sergi Palencia signa fins al 2020

El lateral blaugrana amplia la seva vinculació amb el FC Barcelona per a les properes tres temporades, amb una clàusula de 25 milions d’euros

Les oficines del Club han acollit aquest dijous la renovació del contracte de Sergi Palencia, que ha ampliat la seva vinculació amb el FC Barcelona per a les properes tres temporades, fins al 30 de juny del 2020. En cas de passar a formar part de la plantilla del primer equip durant els propers tres anys, la clàusula de rescissió passaria de 25 milions d’euros i arribaria als 50 milions d’euros.

El president Josep Maria Bartomeu ha acompanyat el blaugrana en un acte de renovació que també ha comptat amb la presència del directiu responsable del futbol formatiu professional, Silvio Elías, del director d’Esports Professionals, Albert Soler, del mànager esportiu de futbol, Pep Segura, i del CEO del Club, Òscar Grau.

Segon any com a primer capità

Sergi Palencia és el primer capità del Barça B, responsabilitat que comparteix amb Rodrigo Tarín, Fali i Ortolá. Blaugrana des de la categoria aleví, va ser peça clau de l’ascens a Segona A assolit la temporada passada sota les ordres de Gerard López.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut