Debut amb gol per a Jose Arnaiz

El jugador del Barça B ha disputat els primers minuts amb el primer equip contra el Múrcia, a l’anada dels setzens de final de la Copa, i ha marcat el 0-3 a la Nueva Condomina

Jose Arnaiz era un jugador feliç al final del partit contra el Múrcia, a l'anada dels setzens de final de la Copa (0-3). Perquè el blaugrana, en la seva primera convocatòria amb el primer equip, ha jugat els 90 minuts a la Nueva Condomina, i això ja es suficient per irradiar felicitat. Però és que a més el jugador de Talavera de la Reina, de 22 anys, ha debutat amb gol. Acostumat a fer-los amb el Barça B –ha fet 4 dianes i 3 assistències en 699 minuts-, el gol d’aquest dimarts segur que no l’oblidarà mai: eslàlom d’esquerra a dreta per acabar xutant des de la frontal i enviar l’esfèrica al fons de la xarxa amb una rematada creuada (0-3, min 56).

“Jugar amb el Barça és el millor per a un futbolista i no podria haver tingut un debut millor, amb victòria, titularitat i gol”, ha comentat un Arnaiz que, a més, ha afegit: “Tenia molta il·lusió per jugar, però no m’esperava fer-ho com a titular. He començat una mica irregular, però m’he acabat sentint còmode i crec que he fet una bona segona meitat. No ho oblidaré mai”.

El jugador, que va arribar al FC Barcelona l’agost del 2017 procedent del Valladolid, s’ha guanyat la titularitat amb el Barça B. Les seves bones actuacions han cridat l’atenció d’Ernesto Valverde, que li ha donat l’oportunitat de ser titular a Múrcia. I Arnaiz ha respòs bé.

Cucurella, també debutant

No ha estat titular, però sí que ha pogut gaudir dels seus primers minuts al primer equip. Marc Cucurella ha entrat al terreny de joc de la Nueva Condomina al minut 83 i també ha tingut la seva oportunitat.

“He debutat en el millor club del món, i això és un orgull per a mi i per a la meva família. Tant de bo sigui el primer de molts partits”, ha comentat després del partit. Cucurella ha explicat que “estava una mica nerviós”, però que “he gaudit molt”. “He sentit molta felicitat i això és un premi per la feina feta tots aquests anys”, ha conclòs.

L’altre jugador del B que ha participat en aquest partit ha estat el migcampista Carles Aleñá. No ha estat el seu primer partit amb el primer equip, perquè de fet va debutar, també amb gol, en els setzens de la Copa de la temporada passada, al camp de l’Hèrcules. Contra el Múrcia, aquest dimarts a la Nueva Condomina, ha jugat 77 minuts.