Celta Fortuna – Barça Atlètic: Última jornada per determinar la posició final

Celta Fortuna – Barça Atlètic: Última jornada per determinar la posició final

(19 hores, FEF TV) El duel de filials, que es disputarà a Balaídos en jornada d’horari unificat, acabarà de confirmar si els blaugrana són segons, tercers o quarts de cara al Play-off

El Barça Atlètic tancarà aquest dissabte (19 hores) la lliga regular del grup 1 de Primera Federació visitant el Celta Fortuna. Un duel de filials que es disputarà en un escenari de luxe, l’estadi de Balaídos, i que determinarà la posició final en la qual acabarà el conjunt blaugrana. Una posició que serà important de cara als encreuaments del Play-off d’ascens a Segona Divisió, que arrencaran el cap de setmana vinent i per al qual ja estan classificats tots dos equips.

Múltiples opcions de classificació final

El filial blaugrana arriba al duel en tercera posició amb 67 punts, els mateixos que el Nàstic de Tarragona, que després de guanyar al Johan Cruyff la setmana passada depèn d’ell mateix per assegurar la segona plaça. Amb dos punts menys hi ha el Celta Fortuna (65), així que el duel de filials de Balaídos determinarà les posicions finals de cara als emparellaments del Play-off. Els blaugrana seran tercers si guanyen o empaten a Vigo, segons si milloren el resultat del Nàstic o quarts si cauen en l’última jornada.

El Barça Atlètic afronta el partit amb confiança, tot i les dues últimes derrotes contra el Deportivo i el Nàstic, ja que les sensacions del joc han estat bones. “Li donem molta importància a tots els partits, i més ara que ens enfrontem a un altre equip que també vol al tercera posició”, deia Rafa Márquez en la prèvia. Sobre el rival, el tècnic mexicà va comentar que “és l’equip més golejador i més ofensiu de la categoria, és un bon filial amb jugadors de talent”.

20 jugadors convocats

L’equip va viatjar a Vigo aquest dissabte després de completar un últim entrenament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Ho va fer amb 20 jugadors en l’expedició, els mateixos que van formar la llista de l’últim partit a excepció de Nil Calderó. Cal recordar que el Barça Atlètic té les baixes per lesió de Trilli, Mbacke, Percan, Aleix Garrido, Iker Goujon i Biel Vicens, a més de les absències de Bernal i Guillermo, que estan disputant l’Europeu Sub-17 a Xipre.

Amb tot això, la convocatòria està formada pels següents 20 jugadors: Astralaga, Marc Vidal, Gerard Martín, Sergi Domínguez, Marc Casadó, Ángel Alarcón, Moha Moukhliss, Cuéllar, Mikayil, Edu Sánchez, Pocho, Pau Víctor, Unai, Darvich, Pelayo, Pau Prim, Marc Guiu, Dani Rodríguez, Olmedo i Brian Fariñas.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut