Barça Atlètic - Nàstic: El gol culer arriba tard (1-2)

La diana d'Angel Alarcón en el temps afegit no ha estat suficient per aconseguir l'empat a casa

Derrota al Johan Cruyff. El Barça Atlètic ha caigut davant del Gimnàstic de Tarragona (1-2) en un duel molt disputat, però on dos gols del combinat grana han decidit el partit. El gol d'Angel Alarcón, en el temps afegit, ha arribat massa tard per intentar aconseguir l'empat.

El partit enfrontava el segon contra el tercer i amb aquesta derrota, els culers cauen a la tercera posició de la taula quan encara falta una última jornada de la competició.

S'avança el combinat tarragoní

El duel no ha començat de la millor manera per als blaugranes. Després d'uns minuts de tempteig, Godoy ha posat l'avantatge en el marcador. Una errada en defensa blaugrana ha deixat que el davanter tarragoní obris el marcador al minut 17 (0-1). El Barça li ha costat continuar després del gol i ha vist com l'equip rival li prenia el domini del partit. Astragala ha estat providencial evitant gairebé dos gols cantats del combinat del sud. I és que Godoy ha estat un autèntic malson pels homes de Rafa Márquez.

Ara bé, a les acaballes del primer temps, el Barça Atlètic s'ha despertat. Pau Víctor ha estat un oasi per l'ofensiva blaugrana que s'ha reactivat amb dos xuts potents del pitxitxi de la categoria.

Arriba el segon i el primer culer

A la represa, el conjunt culer ha començat fort, generant la primera ocasió del temps amb una connexió sensacional entre Pau Víctor i Moha (min.59). També ho ha intentat Unai Hernández i Pelayo, però sense ocasionar perill.

Els minuts han anat passant i quan menys actiu estava el Nàstic, els grana han posat la sentència. Una recuperació de pilota a tres quarts del camp ha acabat als peus de Marc Fernández que ha rematat a plaer per batre a Astralaga (min. 80).

El Barça Atlètic no s'ha rendit i ha continuat buscant el gol que els donés l'esperança per a capgirar el resultat. Malauradament, la primera diana ha arribat massa tard i el gol de Ángel Alarcón (min. 94) ha estat insuficient per aconseguir l'empat (1-2).

FITXA DEL PARTIT

BARÇA ATLÈTIC, 1
NÀSTIC, 2

Barça Atlètic: Atralaga; Casadó, Pelayo (Cuéllar, min. 85), Faye, Gerard Martín; Casadó, Pau Prim (Dani Rodríguez, min. 75), Unai; Pocho (Alarcón, min. 75), Marc Guiu (Olmedo,min. 85) y Pau Víctor

Nàstic: Varo; Domingo, Trigueros, Nacho González, Joan Oriol; Jardí ( Marc Fernández, min. 61), Gorostidi (Montalvo, min. 75), Sanz, Concha; Godoy (Santamaría, min. 89) y Pablo Fernández (Borja Martínez, min. 61)

Gols: 0-1,  Godoi (min. 17); 0-2, Marc Fernández (min. 80); 1-2, Ángel Alarcón (min. 94)

Àrbitres: Martínez Montalbán. Targeta groga per a Pablo Fernández, Pelayo, Nacho, Montalvo, Varo