Barça Atlètic – Nàstic de Tarragona: Duel català amb molt en joc

Barça Atlètic – Nàstic de Tarragona: Duel català amb molt en joc

(19 hores, Esport3 i FEF TV) Amb els dos equips ja classificats per al Play-off d’ascens, el filial blaugrana rep els tarragonins a l’Estadi Johan Cruyff amb l’objectiu de refermar la segona posició

El Barça Atlètic i el Nàstic de Tarragona protagonitzen aquest dissabte (19 hores) un vibrant duel català en la penúltima jornada de la lliga regular del grup 1 de Primera Federació. Culers i tarragonins ja tenen assegurada la seva presència al Play-off d’ascens a Segona Divisió, però aquest partit pot ser clau en la lluita per una important segona posició de cara a les eliminatòries.

Tres punts de diferència

El conjunt dirigit per Rafa Márquez, que no podrà ser a la banqueta per sanció, arriba al duel català en segona posició amb 67 punts, després de jugar un excel·lent partit a Riazor la setmana passada contra el Deportivo de la Corunya, tot i la derrota per la mínima (1-0). Tres punts per sota, i en tercer lloc, està el Nàstic de Tarragona (64), que encadena tres desplaçaments sense guanyar. També amb 64 punts hi ha el Celta Fortuna, que serà el rival dels blaugrana en l’última jornada.

La segona posició és clau de cara al Play-off d’ascens perquè assegura jugar la tornada de les dues hipotètiques eliminatòries com a local. A més, en cas d’empat al final d’una hipotètica pròrroga en el duel de tornada, l’equip millor classificat en resultaria guanyador sense necessitat de disputar tanda de penals.

En el duel de la primera volta, disputat en la jornada 3 (10 de setembre del 2023), el Nàstic es va imposar per la mínima (1-0) amb un gol de Gorostidi en temps de descompte.

Torna Ángel Alarcón; cau Naim

Rafa Márquez ha facilitat una llista de 21 convocats per al partit d’aquest dissabte, amb la novetat d’Ángel Alarcón, que ha rebut l’alta mèdica torna a una llista després d’uns quatre mesos de baixa per lesió. Per contra, el Barça Atlètic no podrà comptar amb Naim, que té una lesió al bíceps femoral de la cama dreta i la seva evolució en marcarà la disponibilitat. L’extrem se suma a les baixes de Trilli, Mbacke, Percan, Aleix Garrido, Iker Goujon i Biel Vicens.

Tampoc estaran disponibles els juvenils Bernal i Guillermo, que estan concentrats amb la selecció espanyola Sub-17 des de principi de setmana per disputar l’Europeu de la categoria. En el seu lloc entren els també juvenils Nil Calderó i Brian Fariñas.

Amb tot això, la llista de 21 convocats està formada pels següents jugadors: Astralaga, Marc Vidal, Gerard Martín, Sergi Domínguez, Marc Casadó, Ángel Alarcón, Moha Moukhliss, Cuéllar, Mikayil, Edu Sánchez, Pocho, Pau Víctor, Unai, Darvich, Pelayo, Pau Prim, Marc Guiu, Dani Rodríguez, Olmedo, Nil Calderó i Brian Fariñas.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut