RC Deportivo - Barça Atlètic: No ha pogut ser (1-0)

RC Deportivo - Barça Atlètic: No ha pogut ser (1-0)

Els jugadors culers han perdut per la mínima a Riazor amb un gol de Lucas Pérez, que ha dut el seu equip a Segona Divisió, després de quatre temporades fora del futbol professional

El Barça Atlètic no ha pogut derrotar el Deportivo i ha caigut 1-0Riazor, després d'un llançament de falta de Lucas Pérez. Amb aquesta derrota al feu gallec, els de Rafa Márquez han vist com s'han esfumat les seves opcions d'ascendir directament a la Divisió de Plata. La propera setmana el filial blaugrana s'enfrontarà contra el Gimnàstic de Tarragona al Johan Cruyff, en el darrer derbi català de la competició quan queden dues jornades per a la finalització de la lliga regular. 

Domini blaugrana, però sense encert

Els locals han començat el partit apropant-se a la porteria d'Astralaga, però la capacitat defensiva dels de Márquez i la seguretat del porter de Berango han evitat que els blanc-i-blaus hagin creat un perill destacable. Yeremay ha estat el més actiu dels d'Imanol Idiakez, però no ha pogut superar la rereguarda blaugrana.

A partir del minut 10, el Barça Atlètic s'ha fet amb el domini de la pilota i ha endarrerit les línies del Deportivo. El capità de l'equip, Marc Casadó, ha controlat el mig del camp i ha estat l'encarregat de generar les accions. Marc Guiu ha estat dels que millor ha connectat amb ell, juntament amb Pau Víctor. Tanmateix, el davanter de Granollers ha estat qui ha provocat l'ocasió de més perill, després d'arribar a l'àrea gallega. Pablo Martínez l'ha fet caure, quan el rellotge s'apropava al minut 30, però el col·legiat no ha vist penal en l'acció. Posteriorment, Germán Parra també ha hagut de sortir de la porteria per desviar amb el cap una pilota enverinada que volia aprofitar Pau Víctor. Així doncs, els dos millors classificats del Grup 1 de Primera RFEF han enfilat el camí cap als vestidors amb la igualtat en el marcador, però amb una superioritat culer a la gespa.

Gol de Lucas Pérez

El Deportivo ha començat la segona meitat amb ganes de capgirar la dinàmica dels visitants. I una combinació entre Yeremay i Lucas Pérez ha estat a punt de culminar amb el davanter de La Corunya marcant la primera diana del partit. El '7' blanc-i-blau, però, no ha cessat en la seva insistència i ha acabat desfermant l'eufòria local. Una falta de Moukhliss al minut 56 sobre Pablo Martínez a la frontal de la porteria d'Astralaga s'ha convertit en la gran acció del partit. Lucas Pérez ha convertit la falta per l'escaire culer i ha avançat el Deportivo (1-0).

Amb aquest resultat, les forces d'ambdós conjunts s'han igualat i cap dels dos ha pogut dominar el partit. L'avantatge dels gallecs, però, ha posat la pressió als de Márquez, que no han trobat la solució per poder igualar i superar el resultat. Així doncs, el Deportivo ha segellat el seu ascens a Segona Divisió i el Barça Atlètic queda, definitivament, als play-offs (1-0).

FITXA TÈCNICA

RC Deportivo, 1.
Barça Atlètic, 0.

RC Deportivo: Germán Parra; Ximo Navarro, Pablo Vázquez, Pablo Antoine Martínez, Mikel Balenziaga; David Mella (Rubén López, min. 74), José Ángel, Diego Villares, Yeremay Hernández; Lucas Pérez, Iván Barbero (Davo Álvarez, min. 74).

Barça Atlètic: Ander Astralaga; Moha Moukhliss (Guille Fernández, min. 78), Pelayo Fernández, Mikayil Faye, Gerard Martín; Marc Bernal, Marc Casadó, Unai Hernández; Naim García, Marc Guiu (Jaume Cuéllar, min. 78), Pau Víctor.

Gols: 1-0, Lucas Pérez (min. 57).

Àrbitres: Daniel Palencia, Alaiz Gutiérrez, Jesús Rodrigo i Omar Álvarez.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut