RC Deportivo – Barça Atlètic: Partit per somiar

RC Deportivo – Barça Atlètic: Partit per somiar

[19:00 hores, Esport3 I FEF TV] El filial blaugrana visita l’Estadi de Riazor amb l’objectiu d’aconseguir una victòria per mantenir viva la lluita per l’ascens directe

El Barça Atlètic afronta aquest diumenge un autèntic partidàs a Riazor. El filial blaugrana ja classificat per als Play-off d’ascens s’enfronta al RC Deportivo, líder del grup 1 de la Primera Federació, amb l’objectiu de retallar diferències en la classificació i situar-se a només un punt per mantenir viu el somni de l’ascens directe. 

El club gallec amb quatre punts d’avantatge respecte els blaugranes, que son segons, tenen a tocar l’ascens matemàtic. En son conscients el club i la ciutat., bolcats amb l’equip per assolir tres punts que els portin de nou a la Segona Divisió. Des de fa dies, Riazor ha penjat el cartell de Sold Out i s’esperen 30.000 persones en un estadi que estarà ple a vessar, amb ganes de celebrar un ascens després de dos anys d’eliminacions cruels. 

Però el Barça Atlètic vol gaudir de l’escenari i permetre’s la il·lusió de lluitar fins al final per la primera plaça. “Per guanyar al Dépor ens haurem d'equivocar molt poc, jugar amb el nostre estil i gaudir d'un escenari de Primera Divisió"”. Son paraules del tècnic Rafa Márquez al mitjans del Club en la prèvia del duel. 

Per aquest partit, el tècnic mexicà no podrà comptar encara amb les lesionats, Trilli, Ángel Alarcón, Aleix Garrido i Iker Goujon ni amb Mbacke i Percan, recentment operats. 

Així doncs, aquesta és la llista dels 21 jugadors convocats: Astralaga, Gerard Martín, Sergi Domínguez, M. Casadó, Moha M., Marc Vidal, Cuéllar, Mikayil, Edu Sánchez, Pocho, Pau Víctor, Unai, Darvich, Naim, Pelayo, Pau Prim, Bernal, Marc Guiu, Dani R., Olmedo i Guillermo. 

A les 19:00 hores, rodarà la pilota en un Riazor ple a vessar. El somni de la lluita per l’ascens directe, en joc. L’espectacle està assegurat. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut