Barça Atlètic - Sestao River: Victòria de prestigi (2-1)

Barça Atlètic - Sestao River: Victòria de prestigi (2-1)

Els gols de Mikayil Faye i Pau Víctor han donat la victòria als de Rafa Márquez

El Barça Atlètic ha aconseguit imposar-se al Sestao River (2-1) en un partit sentenciat des de la primera meitat. Mikayil FayePau Víctor han estat els golejadors del conjunt blaugrana. A la segona meitat, els visitants han retallat distàncies, tot i que de forma ineficient ja que no han pogut batre els locals, que ja duen vuit partits consecutius sense perdre.

Domini des del xiulet inicial

Els de Rafa Márquez han començat el partit amb una forta pressió sobre el conjunt basc. El Sestao River no ha trobat solució a les jugades associatives dels blaugranes, que han intentat perforar la porteria rival des del primer segon. Noah Darvich, Marc Bernal o Pau Víctor han estat els més elèctrics en els primers instants del xoc, tot i que sense encert en la finalització de la jugada.

Qui sí que ha tingut més sort a l'hora d'acabar la jugada ha estat Mikayil Faye, que ha rematat esplèndidament el córner d'Unai Hernández (1-0). Després de diverses arribades dels culers, el '15' blaugrana ha estat l'encarregat d'encetar la llauna i sumar, d'aquesta manera, el seu tercer gol amb el Barça Atlètic. Central de garanties tant en defensa com en atac.

Segon gol també des de la banda

El conjunt blanc ha intentat reaccionar ràpidament mitjançant Gaizka Martínez, que ha enviat la pilota al fons de la porteria. L'àrbitre, però, ha anul·lat el gol per una falta sobre Faye quan el defensa estava saltant en una acció a pilota aturada. Minuts més tard, el Barça ha continuat mantenint l'ofensiva sobre els visitants i ha tornat a trobar or en la jugada. Marc Casadó, des de la banda, ha estat el catalitzador d'una gran jugada col·lectiva dels de Rafa Márquez. El capità del filial ha penjat la pilota a l'àrea i Pau Víctor ha col·locat el segon al marcador (2-0). Gran rematada del màxim golejador del Barça Atlètic per ampliar distàncies. Amb els dos gols de diferència el partit ha arribat a la mitja part.

A la represa, el Sestao ha sorprès els locals amb una acció ràpida. Jon Guruzeta ha estat el botxí del Barça Atlètic després de desfer-se de la defensa blaugrana amb una paret amb Aitor Aranzabe. La combinació entre els dos atacants ha suposat el 2-1.

A partir de la retallada al marcador, els dos equips s'han organitzat més defensivament per evitar una ampliació del resultat per part del Barça, o l'empat per part del Sestao. Naim Garcia ha provat les capacitats de Sergi Puig des de llarga distància, però el de Premià de Mar ha enviat la pilota a córner. D'igual manera ha intentat el conjunt de Biscaia, a partir del xut de Leandro Martínez que, molt encertadament, ha desviat Marc Vidal. El porter del quadre de Rafa Márquez ha aturat també un enverinat xut d'Alex Carbonell que hauria suposat l'empat. Tot i això, el Barça atlètic ha sabut sobreposar-se al conjunt visitant i ha acabat guanyant 2-1.

FITXA TÈCNICA

Barça Atlètic, 2.
Sestao River, 1.

Barça Atlètic: Marc Vidal; Marc Casadó (Pau Prim, min. 47), Mamadou Mbacke, Mikayil Faye, Gerard Martín; Noah Darvich, Marc Bernal (Diego Percan, min. 80), Moha Moukhliss (Jaume Cuéllar, min. 91); Naim Garcia (Lucas Román, min. 80), Pau Víctor (Sergi Domínguez, min.91), Unai Hernández.

Sestao River: Sergi Puig; Alex Carbonell, Gaizka Martínez, Antxón Jaso, Roberto Corral (Álvaro Mateo, min. 87); Gorka Garai, Armando Corbalán (Álvaro Gete, min. 64), Jon Cabo, Jon Guruzeta (Dopi, min.87), Aitor Aranzabe (Leandro Martínez, min. 64), Kaxe (Kepa Uriarte, min. 76).

Gols: 1-0, Mikayil Faye (min. 29); 2-0, Pau Víctor (min. 39); 2-1, Jon Guruzeta (min. 49).

Àrbitres: Sergio Escriche.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut