Barça Atlètic – Sestao River: Amb l’objectiu de mantenir el bon moment

Barça Atlètic – Sestao River: Amb l’objectiu de mantenir el bon moment

[16:00 hores, FEF TV] El filial blaugrana busca seguir sumant de tres al Johan Cruyff per continuar en les posicions capdavanteres en la classificació

El Barça Atlètic afronta aquest dissabte una nova jornada de Lliga de la Primera Federació rebent el Sestao River a l’Estadi Johan Cruyff. L’objectiu del conjunt blaugrana serà intentar allargar el bon moment de forma després d’acumular sis jornades consecutives sense conèixer la derrota amb quatre victòries i dos empats. Tot i que la distància entre tots dos conjunts en la classificació és notòria, els blaugranes hauran de fer un partit molt seriós per treure els tres punts. 

I és que el Sestao River arriba al Johan Cruyff després d’haver guanyat 3-0 al Sabadell en el seu últim partit i per tant amb bona moral per afrontar el partit. “Arriben amb bona confiança i serà un rival complicat, sobretot, perquè contra equips de la part alta han aconseguit sumar punts”, alertava el tècnic Rafa Márquez en la prèvia del partit als mitjans del Club. I va puntualitzar: “Hem de seguir accelerant per continuar amb la bona ratxa. L’equip està amb una molt bona actitud i esperem seguir així”. 

La convocatòria

Per aquest partit, el tècnic no podrà comptar amb els lesionats, Trilli, Ángel Alarcón, Aleix Garrido, Iker Goujon i Pelayo, ni tampoc amb Cubarsí i Marc Guiu que van jugar aquest divendres amb el primer equip en la victòria davant el Mallorca, ni amb Diego Kochen i Héctor Fort que segueixen amb dinàmica de primer equip. 

Així doncs, aquesta és la convocatòria de 19 jugadors: Astralaga, Gerard Martín, Mbacke, S. Domínguez, M. Casadó, Moha M., Percan, Marc Vidal, Cuéllar, Mikayil, Edu Sánchez, Pocho, Pau Víctor, Unai, Darvich, Naim, Pau Prim, Bernal i Olmedo.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut