Real Unión - Barça Atlètic: Empat en un duel molt disputat (0-0)

Real Unión - Barça Atlètic: Empat en un duel molt disputat (0-0)

Els de Rafa Márquez han salvat un punt de la seva visita a Irun en un partit marcat per l'estat de la gespa / FOTO: Barbara Duarte

El Barça Atlètic ha empatat a zero en la seva visita al camp del Real Unión en un partit on el mal estat del terreny de joc ha estat clau (0-0). En un duel on el futbol no ha proliferat, els de Rafa Márquez, de la mà d'Ander Astralaga i de la sort, han pogut treure un punt d'Irun i continuen amb la ratxa sense perdre: cinc victòries i dos empats en els últims set partits, mantenint-se a la zona alta de la classificació.

Inici de partit complicat

En un terreny de joc molt dificultós per les pluges de les últimes hores, els pupils de Rafa Márquez han sortit amb la intenció de dominar el partit, però els problemes en rodar la pilota han dificultat la fluïdesa del joc i no s'ha pogut crear massa. Diego Percan ha tingut l'ocasió més clara a l'equador de la primera part. Naim García li ha guanyat la posició al seu contrincant i la seva centrada melòdica no l'ha pogut aprofitar el 9 blaugrana, amb la seva rematada sortint a poca distància del pal.

A partir d'aquí, poc futbol s'ha vist a l'Stadium Gal. L'estat de la gespa i les interrupcions constants, amb moltes faltes assenyalades per l'àrbitre, han privat d'un millor espectacle. Malgrat que el Barça Atlètic ha tingut una altra oportunitat, amb un xut tímid de Pau Víctor des de la frontal que ha atrapat Charly Pérez amb facilitat, ambdós equips han marxat a vestidors amb taules en el marcador.

El Barça Atlètic se salva

La segona meitat ha començat com la primera: pilotades a l'aire i a intentar caçar alguna oportunitat en un terreny de joc molt complicat. Tot i això, els locals s'han encoratjat amb el pas dels minuts i han atacat la porteria d'Ander Astralaga. El porter blaugrana ha evitat en dues ocasions el primer gol basc amb bones intervencions, mentre que els de Rafa Márquez han tingut sort després que Antón Escobar fallés a porteria buida amb l'estat de la gespa provocant-li una mala passada a Mamadou Mbacke.

El Real Unión ha continuat insistint i Antón Escobar ha acabat enviant la pilota al fons de la xarxa, però el gol ha quedat anul·lat per un fora de joc. A l'altra porteria, Pau VíctorMikayil Faye i Unai Hernández han provat sort, però les seves rematades no han estat encertades. La pluja ha tornat a caure amb força sobre el municipi d'Irun i no s'ha pogut produir cap triangulació amb normalitat, i malgrat que els bascos han tingut el gol de la victòria en els compassos finals, el cop de cap d'Asier Benito ha topat amb el travesser.

FITXA TÈCNICA

Real Unión, 0
Barça Atlètic, 0

Real Unión: Charly Pérez; Marcos Luna, Iván Pérez, Antonio Montoro, Joseca Márquez; Quique Rivero, Ander Vidorreta; Alain Oyarzun, Alberto Solís (Peru Ruiz, min. 84), Asier Córdoba (Asier Benito, min. 62); Antón Escobar

Barça Atlètic: Ander Astralaga; Moha Moukhliss, Mamadou Mbacke, Mikayil Faye, Gerard Martín; Marc Bernal, Unai Hernández (Pau Prim, min. 88), Noah Darvich (Sergi Domínguez, min. 61); Pau Víctor, Diego Percan, Naim García (Jaume Cuéllar, min. 71)

Àrbitres: Muñoz Piedra, Jaadar Mokhtari, Álvarez Borbolla, Pacheco Cotero. Targeta groga a Antón Escobar (Real Unión)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut