Real Unión – Barça Atlètic: Sortida exigent per continuar a bon ritme

Real Unión – Barça Atlètic: Sortida exigent per continuar a bon ritme

(16 hores, FEF TV) Els blaugrana, que sumen sis jornades invictes i amb bones sensacions de joc, volen mantenir la dinàmica positiva a l’Stadium Gal d’Irún

El Barça Atlètic afronta aquest diumenge (16 hores) un desplaçament exigent per disputar el partit corresponent a la jornada 26 del grup 1 de Primera Federació. El filial blaugrana visita l’Stadium Gal d’Irún per enfrontar-se al Real Unión, un equip sempre rocós tot i ocupar la zona mitja-baixa de la classificació.

A mantenir la bona dinàmica

El conjunt dirigit per Rafa Márquez arribarà al partit en plena ratxa positiva de joc i resultats. Els blaugrana acumulen sis jornades invictes, en les quals han sumat cinc victòries i un empat. En la prèvia del partit, el tècnic mexicà reconeixia que “ens trobem en una bona dinàmica i amb molta confiança, la idea és mantenir-ho”. I és que aquesta bona ratxa ha situat l’equip en la zona alta de la classificació, amb 44 punts.

El rival d’aquest diumenge serà un Real Unión d’Irún que s’ha mostrat irregular, però que sempre és un equip difícil de batre. L’equip basc suma 30 punts i ocupa la zona mitja-baixa de la classificació. Acumula quatre jornades sense guanyar, i l’últim triomf al seu estadi va ser en la primera jornada de l’any, el 3 de gener (4-2 contra el Sestao River). En el duel de la primera volta, disputat el 3 de setembre (jornada 2) a l’Estadi Johan Cruyff, el Barça Atlètic es va imposar per 2-1 gràcies als gols de Pau Víctor i Unai.

Dues absències i dos retorns a la llista

El filial blaugrana va viatjar aquest dissabte cap al País Basc amb 17 jugadors en l’expedició. Rafa Márquez no podrà comptar amb el capità, Marc Casadó, que complirà un partit de sanció per acumulació de targetes. També és baixa Aleix Garrido, que aquesta setmana va ser intervingut d’una fractura al cinquè metatarsià del peu esquerre. La bona notícia és el retorn a la convocatòria de Pocho després de tres mesos de baixa per lesió. També torna a la llista Moha, que es va perdre l’últim partit per sanció.

Amb tot això, els 17 jugadors que formen la convocatòria són els següents: Astralaga, Marc Vidal, Gerard Martín, Mbacke, Sergi Domínguez, Moha Moukhliss, Percan, Cuéllar, Mikayil, Edu Sánchez, Pocho, Pau Víctor, Unai, Darvich, Naim, Pau Prim i Bernal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut