Última jornada de signatures amb el president Laporta

Última jornada de signatures amb el president Laporta

Després dels dos anteriors actes protocol·laris aquest dimarts ha estat el torn per als jugadors Fermín López, Ander Astralaga, Biel Vicens i Jaume Cuéllar

Després de les dues anteriors jornades de signatures oficials amb el president Joan Laporta, aquest dimarts ha estat el torn d’un tercer i últim grup. Fermín López, jugador amb fitxa del Barça Atlètic però amb dinàmica del primer equip des de la pretemporada, ha encapçalat la jornada de signatures d’aquest migdia al despatx del president. 

Un cop finalitzat l’entrenament d’aquest matí amb el primer equip previ a la tercera jornada de la Lliga de Campions davant el Shakthar Donetsk, el jugador andalús s’ha desplaçat fins a les oficines de l’Spotify Camp Nou per segellar de manera oficial la seva ampliació contractual amb el FC Barcelona. Fins al moment, Fermín ha disputat un total de 7 partits oficials amb el primer equip i ha marcat un gol. 

Ander Astralaga, Biel Vicens i Jaume Cuéllar, per la seva banda, també han rubricat la signatura del seu contracte de manera formal amb el president Joan Laporta. Tot ells, a més, també s’han convertit en nous socis del FC Barcelona, i ha estat el propi president Laporta l’encarregat de fer entrega dels corresponents carnets de soci.

En els actes de signatura a les oficines de l’Estadi també han estat presents el directiu responsable del Futbol Formatiu, Joan Soler; el president del Barça Atlètic, Jordi Casals, el director del Futbol Formatiu, José Ramón Alexanco i el coordinador del Futbol Formatiu, Toni Hernández.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut