Lamine Yamal renova fins al 2026

Lamine Yamal renova fins al 2026

El jugador blaugrana ha signat el seu nou contracte aquest dilluns a les oficines de la Ciutat Esportiva Joan Gamper

El FC Barcelona i el jugador Lamine Yamal han arribat a un acord per a la renovació del seu contracte, que el vincularà amb el Club fins al 30 de juny del 2026, completant d’aquesta manera la seva etapa juvenil. La clàusula de rescissió serà de 1.000 milions d’euros.

WhatsApp Image 2023-10-02 at 10.57.01

El davanter blaugrana ha signat el seu nou contracte aquest dilluns al matí a les oficines de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, en un acte amb el president del FC Barcelona, Joan Laporta; el vicepresident primer, Rafa Yuste; el directiu responsable del Futbol Formatiu, Joan Soler; i el director esportiu del Club, Anderson Luis de Souza “Deco”.


Un futur com a culer 

D’aquesta manera, el jove davanter seguirà vinculat al Barça i podrà seguir creixent com a futbolista amb el conjunt culer, tal i com ha fet des que va arribar a la Masia amb 7 anys procedent del CF La Torreta.

I és que, tot i la seva joventut, Lamine Yamal ha cremat etapes molt ràpidament i s’ha convertit en una de les majors promeses del futbol formatiu blaugrana.

Amb només 15 anys, 9 mesos i 16 dies, va fer el seu debut oficial amb el primer equip contra el Betis a la Lliga, el 29 d'abril del 2023, i es va convertir en el jugador més jove en debutar amb el FC Barcelona.


Des de llavors, s’ha anat guanyant un lloc dins el conjunt de Xavi Hernández. I és que, després de fer la pretemporada 23/24, Lamine Yamal va continuar tenint la confiança del tècnic. Contra el Cadis, es va convertir en el titular més jove de la història del Barça amb 16 anys i 38 dies, mentre que contra el Royal Antwerp va passar a ser el debutant més jove del Barça a la Champions, el segon de la història de la competició, amb 16 anys i 68 dies.

A més a més, també va fer història amb la selecció espanyola absoluta. Després de la seva primera convocatòria, la jove perla formada a La Masia va debutar contra Geòrgia amb 16 anys i 57 dies per ser el jugador més jove de La Roja. Però no només això, perquè quan portava mitja hora sobre el terreny de joc va marcar l'1-7 definitiu en el triomf espanyol per tal de convertir-se, també, en el golejador més jove.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut