Mamadou Fall, nou jugador del Barça Atlètic

Mamadou Fall, nou jugador del Barça Atlètic

El FC Barcelona i Los Angeles Football Club han arribat a un acord per a la cessió del central per una temporada, fins al 30 de juny del 2024, amb una opció de compra

El FC Barcelona i Los Angeles Football Club han arribat a un acord per a la cessió del jugador Mamadou Fall per una temporada, fins al 30 de juny del 2024, amb una opció de compra per al club blaugrana al final de temporada.

El jugador arribarà a Barcelona en els propers dies per passar les habituals proves mèdiques abans d’incorporar-se als entrenaments del Barça Atlètic. A més, quedarà pendent l’acte oficial de la signatura de contracte.

Contundència per a la defensa

Mamadou Fall, nascut a Rufisque (Senegal) el 21 de novembre del 2002, és un central dretà de 1,89m d’alçada. Una envergadura que li aporta autoritat i contundència en les accions defensives i en el joc aeri. Aprofita el seu cos per ocupar els espais i, a més, es pot adaptar a la posició de lateral dret.

La carrera del nou jugador blaugrana va arrencar al Montverde Academy, després de traslladar-se des del seu país fins als EEUU en un programa d’acollida. L’estiu del 2021 va signar per Los Angeles Football Club de la MLS, amb qui va disputar 35 partits i va marcar cinc gols, i un any després va ser cedit una temporada al Vila-real B. Al club groguet va alternar el protagonisme al filial amb presències al primer equip.

Amb la incorporació de Mamadou Fall, el Barça Atlètic suma força i presència física a la defensa, i opcions en les accions de pilota aturada, tant per fer gols com per evitar-los.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut