Iker Goujon s’incorpora al Barça Atlètic

Iker Goujon s’incorpora al Barça Atlètic

L’extrem arriba lliure al filial blaugrana després d’haver jugat la temporada passada al Vila-real B, i signa contracte per una temporada

El FC Barcelona ha arribat a un acord amb el jugador Iker Goujon per a la seva incorporació al Barça Atlètic. L’atacant, nascut a Tarragona l’11 de setembre del 1999, arriba lliure després d’haver jugat les dues últimes temporades al Vila-real B. Signarà un contracte d’una temporada, fins al 30 de juny del 2024.

El nou jugador del Barça Atlètic ha passat les corresponents proves mèdiques als Serveis Mèdics de la Ciutat Esportiva Joan Gamper i ha trepitjat la gespa de l’Estadi Johan Cruyff vestint els colors blaugrana. Està previst que en els propers dies s’incorpori als entrenaments de l’equip sota les ordres de Rafa Márquez.

Segona etapa blaugrana

Iker Goujon va començar jugant al Sant Pere i Sant Pau, a La Floresta i al Santes Creus, abans d’arribar el 2012 al Futbol Formatiu del Barça, on va jugar a l’Infantil B i a l’Infantil A fins al 2014. Les etapes cadet i juvenil les va completar al Reus abans de fer el salt al seu filial. L’estiu del 2019 va signar per l’Andorra, on hi va jugar durant dues temporades, i el 2021 va marxar al Vila-real B, equip amb el qual va aconseguir l’ascens a Segona Divisió.

Es tracta d'un extrem esquerrà que habitualment juga per la banda dreta i que es caracteritza pel joc vertical i l'un contra un. Goujon acumula una experiència de 28 partits a l’antiga Segona Divisió B i 10 més a Primera Federació, amb un total de sis gols marcats. A més, ha participat en tres partits de Copa del Rei, tres més de Play-off d’ascens a Segona Divisió i un partit a LaLiga Smartbank.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut