Juanda, traspassat a l’Oostende

Juanda, traspassat a l’Oostende

El FC Barcelona i el KV Oostende belga han arribat a un acord per al traspàs del davanter colombià; el Club es reserva un percentatge d’una futura venda del jugador

El FC Barcelona i el KV Oostende belga han arribat a un acord per al traspàs del jugador Juanda Fuentes. El Club es reserva un percentatge d’una futura venda del jugador.

El Club expressa públicament el seu agraïment a Juanda per la professionalitat, el compromís i la dedicació i li desitja sort i èxits en el futur.

Cinc temporades al Club

Juanda Fuentes, de 20 anys i internacional Sub20 amb Colòmbia, tanca una etapa de cinc temporades vestint la samarreta blaugrana. L’extrem va arribar al Club l’estiu del 2018 procedent del Tecnofutbol i es va incorporar al Cadet A. El curs següent va renovar amb el Club per completar l’etapa juvenil, i en la temporada 2021/22 va ser un dels protagonistes del doblet de Lliga i Copa de Campions aconseguit pel Juvenil A.

L’estiu del 2022 va renovar per dues temporades més i va fer el salt al Barça Atlètic juntament amb set jugadors més que van formar part del nucli del filial blaugrana aquella temporada. Sota les ordres de Rafa Márquez, Juanda va disputar un total de 26 partits oficials, 14 com a titular i 12 entrant des de la banqueta, i va marcar dos gols.

Ara, amb 20 anys, Juanda Fuentes continuarà la seva carrera futbolística al KV Oostende de la Challenger Pro League, la segona categoria del futbol belga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut