Jaume Cuéllar arriba cedit al Barça Atlètic

Jaume Cuéllar arriba cedit al Barça Atlètic

El FC Barcelona i el CD Lugo han arribat a un acord per a la cessió de l’extrem per una temporada, fins al 30 de juny del 2024, amb una opció de compra per als blaugrana

El FC Barcelona i el CD Lugo han arribat a un acord per a la cessió del jugador Jaume Cuéllar per una temporada, fins al 30 de juny del 2024, amb una opció de compra per al club blaugrana al final de temporada.

El jugador ja ha passat les habituals proves mèdiques a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, i també s’ha vestit de blaugrana per trepitjar la gespa de l’Estadi Johan Cruyff. Està previst que el nou jugador del Barça Atlètic s’incorpori en els propers dies als entrenaments de l’equip sota les ordres de Rafa Márquez. Cal recordar que el filial blaugrana estrenarà la Lliga de Primera Federació aquest diumenge (21:30 hores) a domicili contra la SD Logroñés.

Segona etapa de blaugrana

Jaume Cuéllar iniciarà la segona etapa com a jugador del Barça, ja que va passar per les categories inferiors del Club en l’etapa cadet, entre els anys 2015 i 2017, després d’iniciar-se en el Blanes. Aleshores va marxar a Itàlia per jugar a l’SPAL. Amb el club italià va jugar durant quatre temporades, en les quals va acabar debutant en la Coppa Italia i en la Serie A, i l’estiu del 2021 va fitxar pel Lugo.

Nascut a Granollers el 23 d’agost del 2001, Cuéllar és un extrem dret ambidextra que es pot adaptar també a la banda esquerra. Ha jugat les últimes dues temporades a la Segona Divisió, en les quals ha disputat un total de 71 partits, ha marcat quatre gols i ha repartit vuit assistències.

Tot i haver nascut a Granollers, el nou jugador del Barça Atlètic és internacional absolut amb la selecció de Bolívia, amb la qual va jugar tres partits en la Copa Amèrica. Anteriorment també havia estat internacional Sub17 i Sub20 amb el combinat sud-americà.

Amb l’arribada de Jaume Cuéllar, el Barça Atlètic incorpora un jugador d’atac, ambidextre i que pot jugar per qualsevol de les dues bandes. A més, es tracta d’un jugador amb experiència i coneixement del Club, després d’haver-hi passat durant dues temporades en l’etapa formativa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut