Edu Sánchez, nou jugador del Barça Atlètic

Edu Sánchez, nou jugador del Barça Atlètic

El FC Barcelona i el CD Badajoz han arribat a un acord per al traspàs del defensa extremeny i signa fins el 30 de juny del 2025

El FC Barcelona i el CD Badajoz han arribat a un acord per al traspàs del jugador Edu Sánchez i signa fins el 30 de juny del 2025.

Aquest dijous al matí el jugador ha passat les pertinents proves mediques a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i, tot seguit, ha conegut l’Estadi Johan Cruyff i s’ha fotografiat amb la nova samarreta blaugrana que lluirà aquest curs.

L’acte de la signatura ha comptat amb el directiu responsable del Futbol Formatiu, Joan Soler.

Potència i velocitat al lateral esquerre

Nascut a Navalmoral de la Mata el 21 de juny del 2005, Edu Sánchez, es va formar a la Escuela Morala fins els 15 anys quan aleshores el Diocesano el va incorporar a les seves files. Les seves bones actuacions no van passar desapercebudes per el CD Badajoz quan el va fitxar en la seva primera temporada de Juvenil. Tan ràpid va ser la seva adaptació i el bon rendiment que va tenir l’oportunitat de jugar amb el primer equip a la Primera Federació en el segon any de juvenil, en els quals va disputar un total de 20 partits la temporada passada. 

Amb el seu fitxatge el Barça Atlètic incorpora un lateral esquerre corpulent i amb bona projecció ofensiva.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut