Noah Darvich, nou jugador del Barça Atlètic

Noah Darvich, nou jugador del Barça Atlètic

El FC Barcelona i el SC Freiburg han arribat a un acord per al traspàs del migcampista alemany per 2,5 milions d’euros i signa fins el 30 de juny del 2026 amb una clàusula de rescissió de 1000 milions d’euros

El FC Barcelona i el SC Freiburg han arribat a un acord per al traspàs de Noah Darvich per 2,5 milions d’euros i signa fins el 30 de juny del 2026. La clàusula de rescissió serà de 1000 milions d’euros.

Aquest dimarts al matí el jugador ha passat les pertinents proves mediques a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, i tot seguit, ha conegut l’Estadi Johan Cruyff i s’ha fotografiat amb la nova samarreta blaugrana que lluirà durant aquest curs.

L’acte de la signatura ha comptat amb el directiu responsable del Futbol Formatiu, Joan Soler i el director de Futbol, Mateu Alemany.

Polivalència i desequilibri ofensiu

Nascut a Friburg el 25 de setembre del 2006 i d'origen iraquià, Noah Darvich s’ha format a les categories inferiors del SC Freiburg. Després d’anar progressant any rere any el curs anterior va mostrar el seu talent en la categoria juvenil amb 23 partits disputats, en els quals va fer 8 gols i va repartir 5 assistències. Internacional amb la selecció sub17 d’Alemanya, Noah Darvich, es va proclamar campió de l'Europeu sub-17 el passat mes de maig, i en el qual, va ser inclòs en l’equip ideal del torneig.

Amb el seu fitxatge el Barça Atlètic incorpora un jugador polivalent que tant pot jugar d’interior com d’extrem, dotat tècnicament, amb desequilibri i amb olfacte golejador.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut