Trilli, nou jugador del Barça Atlètic

Trilli, nou jugador del Barça Atlètic

El FC Barcelona i el Deportivo de la Corunya han arribat a un acord pel traspàs del lateral dret de 20 anys, que signarà per dues temporades, fins al 30 de juny del 2025

El FC Barcelona i el Deportivo de la Corunya han arribat a un acord pel traspàs del jugador Álvaro Pérez, Trilli. El defensa de 20 anys s’incorporarà al Barça Atlètic i signarà per dues temporades, fins al 30 de juny del 2025.

El jugador ja ha passat les corresponents proves mèdiques, ha conegut les instal·lacions del FC Barcelona i aquest mateix dilluns començarà a entrenar-se amb els seus nous companys sota les ordres de Rafa Márquez.

D’aquesta manera, només quedarà pendent l’acte oficial de la signatura del contracte.

Un lateral amb vocació ofensiva

Nascut el 19 de maig del 2003 a Ortigueira (la Corunya), Trilli és un lateral dret amb vocació ofensiva. La seva gran envergadura i potència física (1,85 m) li permet abastar tota la banda, des de la línia defensiva fins a l’atac.

Va començar a jugar a futbol al Racing de Ferrol, i en categoria aleví es va incorporar a les categories inferiors del Deportivo de la Corunya, equip amb el qual va arribar a debutar en la 1a Federació sent encara juvenil. A la categoria de bronze compta amb un bagatge de 21 partits i dues assistències.

Trilli, a més, ha estat un habitual en les convocatòries de les categories inferiors de la selecció espanyola. En els últims anys, ha estat internacional sub-16, sub-17, sub-18 i sub-19.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut