Moha Moukhliss torna cedit al Barça Atlètic

Moha Moukhliss torna cedit al Barça Atlètic

El FC Barcelona i el FC Andorra han arribat a un acord per a una nova cessió del migcampista al filial blaugrana fins al 30 de juny del 2024

El FC Barcelona i el FC Andorra han arribat a un acord per a la cessió del jugador Moha Moukhliss al Barça Atlètic fins al 30 de juny del 2024. El jugador ja va jugar cedit al filial blaugrana la segona meitat de la temporada passada.

El migcampista ha passat les pertinents proves mèdiques aquest divendres als Serveis Mèdics de la Ciutat Esportiva Joan Gamper i es reincorporarà al grup en el pròxim entrenament del dissabte al matí.

19 partits en la primera etapa

Moha Moukhliss, nascut el 6 de febrer del 2000, va arribar al Barça Atlètic en l’últim dia del mercat d’hivern del curs passat, i des del primer moment es va convertir en un jugador important per al tècnic Rafa Márquez. Després d’entrar des de la banqueta en els dos primers partits, el migcampista va encadenar 15 titularitats, amb un gol contra l’Atlètic Balears. En l’eliminatòria de play-off contra el Reial Madrid Castella també va ser titular tant en l’anada com en la tornada.

El migcampista torna al Barça Atlètic per aportar experiència, desplegament físic al mig del camp i criteri en la circulació de pilota al conjunt de Rafa Márquez. Moha se suma a les incorporacions de Diego Percan, Gerard Martín i Marc Vidal, que també arriba cedit de l'Andorra. Tots tres ja s'han entrenat els últims dies amb l'equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut