Acord per a la incorporació de Gerard Martín

Acord per a la incorporació de Gerard Martín

El lateral esquerre de 21 anys arriba del Cornellà, s’incorpora al Barça Atlètic i signarà un contracte de dues temporades, fins al 30 de juny del 2025

El FC Barcelona i la UE Cornellà han arribat a un acord pel traspàs del jugador Gerard Martín. El defensa de 21 anys s’incorpora al Barça Atlètic i signarà un contracte per les properes dues temporades, fins al 30 de juny del 2025.

El nou jugador blaugrana ha passat les proves mèdiques als Serveis Mèdics de la Ciutat Esportiva Joan Gamper i ha conegut les instal·lacions del Club. D'aquesta manera, Gerard Martín s'entrenarà amb els seus nous companys en la sessió d'aquest dimecres a la tarda i només quedarà pendent l'acte oficial de la signatura del contracte.

Lateral d’envergadura

Nascut el 26 de febrer del 2002 a Esplugues de Llobregat, Gerard Martín és un lateral esquerre d'1,84m amb un gran desplegament físic. A més, gràcies a la seva envergadura també es pot adaptar a la posició de central.

Després de formar-se a les categories inferiors de l'EF Performance i el Sant Gabriel, va arribar en etapa juvenil a la UE Cornellà i va fer el salt al primer equip la temporada 2021/22. Dos cursos després, Gerard Martín arriba al Barça Atlètic per reforçar la línia defensiva del conjunt de Rafa Márquez.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut