Diego Percan, nou jugador del Barça Atlètic

Diego Percan, nou jugador del Barça Atlètic

El FC Barcelona i la Cultural Lleonesa han arribat a un acord pel traspàs del jugador Diego Percan per dues temporades, fins al 30 de juny del 2025

El FC Barcelona i la Cultural Lleonesa han arribat a un acord pel traspàs del jugador Diego Percan per dues temporades, fins al 30 de juny del 2025. Aquest dimecres al matí el jugador ha passat les pertinents proves mèdiques a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, i tot seguit, s’ha fotografiat amb la nova samarreta blaugrana que lluirà aquest curs.

D’aquesta manera, només quedarà pendent l’acte oficial de la signatura del contracte.

Versatilitat atacant

Nascut a Lleó el 13 de novembre del 2001, Diego Pertejo Canseco, més conegut futbolísticament per Diego Percan, va iniciar el seu camí en el món del futbol al Club Deportivo San Lorenzo amb només 5 anys, fins que el 2016 el va fitxar la Cultural Lleonesa en l’etapa cadet. Després de dos anys de cadet i tres de juvenil, va fer el salt al Júpiter, equip filial de la Cultural Lleonesa.  En el seu primer any en el filial del conjunt lleonès ja va debutar amb el primer equip a la Primera Federació i la temporada anterior va disputar 37 dels 38 partits, només se'n va perdre un per sanció, va marcar 8 gols i va fer tres assistències.

Percan destaca per ser un jugador versàtil i, tot i que és davanter centre, es pot adaptar en les tres posicions d’atac. Amb la seva arribada el Barça Atlètic incorpora un jugador molt hàbil i amb olfacte golejador.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut