Biel Vicens, blaugrana fins al 2025

Biel Vicens, blaugrana fins al 2025

El migcampista continuarà vinculat al Club les dues properes temporades, un cop acabada la seva etapa juvenil, i serà jugador del Barça Atlètic

El jugador Biel Vicens ha arribat a un acord amb el FC Barcelona per a la renovació del seu contracte, que el vincularà al Club les dues properes temporades, fins al 30 de juny del 2025. D’aquesta manera, Biel Vicens continuarà lligat a l’entitat blaugrana un cop acabada la seva etapa juvenil i serà jugador del Barça Atlètic.

Es tracta d’un jugador que es caracteritza per la seva polivalència, ja que pot ocupar qualsevol posició del mig del camp, i també s’adapta a qualsevol de les dues bandes en la línia defensiva.

Cinquena temporada al Club

Nascut el 26 de juliol del 2004 a Palamós, Biel Vicens va arribar al FC Barcelona l’estiu del 2018 procedent del Girona. Després d’un primer any al Cadet A, el migcampista va completar les tres temporades com a juvenil. En l’últim curs, Biel Vicens va disputar un total de 30 partits sota les ordres d’Òscar López: 22 en la Lliga de Divisió d’Honor, amb dos gols, sis en la UEFA Youth League i dos més en la Copa de Campions.

A més de ser un jugador clau en el Juvenil A, Biel Vicens va debutar oficialment amb el Barça Atlètic en la penúltima jornada de la temporada passada, en la visita al camp de La Nucia (1-0). En les setmanes següents també va ser convocat per Rafa Márquez en els dos partits del play-off contra el Reial Madrid Castella.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut