Tretze jugadors són baixa al Barça Atlètic

Tretze jugadors són baixa al Barça Atlètic

Rosanas, Zalaya, Diounkou, Moha, Roberto, Aranda, Román Vega, Álvaro Núñez, Luismi, Carbonell, Arnau Rafús, Víctor Barberá i Ilias Akhomach acaben contracte aquest 30 de juny

Els jugadors Sergi Rosanas, Álex Zalaya, Alpha Diounkou, Moha Moukhliss, Roberto, Aranda, Román Vega, Álvaro Núñez, Luismi, Àlex Carbonell i Arnau Rafús acaben contracte aquest 30 de juny i seran baixa per al Barça Atlètic. D’aquesta manera, posen el punt final a les seves etapes al FC Barcelona i se sumen a la baixa de Fabio Blanco, traspassat al Vila-real CF.

Pel que fa als jugadors juvenils que han estat en la dinàmica del Barça Atlètic aquest curs 2022/23, tampoc continuaran Víctor Barberà que jugarà al Bruges, ni Ilias Akhomach.

El Club els agraeix la seva dedicació i professionalitat durant tot aquest temps i els desitja molta sort en el futur tant en l’àmbit esportiu com personal.

Llargues trajectòries al Club

Sergi Rosanas deixarà el FC Barcelona aquest 30 de juny després d’haver-se format en totes les categories inferiors del Club. Rosanas va arribar al FC Barcelona el 2009 procedent del Vilassar de Mar i es va incorporar al Benjamí B. Des d’aleshores ha anat passant per tots els equips fins a arribar al Barça Atlètic. Catorze anys després posa el punt final a una vida de blaugrana.

Arnau Rafús, per la seva banda, tancarà la seva etapa al FC Barcelona després de set temporades. El porter nascut a Vic va arribar el curs 2016/17 i va començar el camí culer a l’Infantil A. Des d’aleshores ha passat per totes les categories fins a arribar al Barça Atlètic, equip amb qui aquesta temporada ha debutat i ha disputat quatre partits.

Àlex Carbonell finalitza la seva segona etapa com a blaugrana després d’haver-se format a les categories inferiors del Club, i de vestir per segona etapa diferent la samarreta del Barça Atlètic. Aquesta temporada ha estat el segon capità i ha estat una peça clau al mig del camp del filial blaugrana, com també de central en els últims partits del curs. Carbonell ha jugat un total de 37 partits.

Pel que fa als juvenils en dinàmica del Barça Atlètic, Ilias Akhomach tanca la seva etapa de blaugrana després de formar-se a les categories inferiors. El davanter d’Hostalets de Pierola va arribar al Club en edat prebenjamí, i excepte la temporada de l’Infantil B que va marxar al Nàstic Manresa, la resta de la seva formació l’ha fet al FC Barcelona fins a arribar al Barça Atlètic, amb qui aquesta temporada ha disputat un total de 23 partits i ha fet 1 gol. 

Finalment, Víctor Barberà tanca la seva etapa de culer després d’haver estat tres anys com a juvenil. Barberà va arribar al Club procedent de la Damm l’estiu del 2020 per incorporar-se al Juvenil B i, des d’aleshores, ha mostrat el seu olfacte golejador. Tant és així que aquesta temporada, tot i ser juvenil d’últim any, ha disputat 23 partits i ha marcat 8 gols amb el Barça Atlètic.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut