Mikayil Faye, nou jugador del Barça Atlètic

Mikayil Faye, nou jugador del Barça Atlètic

El FC Barcelona i el NK Kustosija Zagreb han arribat a un acord pel traspàs del central senegalès, que signa amb el Club per a les properes quatre temporades, fins al 30 de juny del 2027

El FC Barcelona i el NK Kustosija Zagreb han arribat a un acord pel traspàs del jugador Mikayil Faye per a les properes quatre temporades, fins al 30 de juny del 2027, amb una clàusula de rescissió de 400 milions d’euros.

El jugador ja ha passat les pertinents proves mèdiques a l’Hospital de Barcelona i als Serveis Mèdics de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, ha conegut les instal·lacions del Club i ha trepitjat la gespa de l’Estadi Johan Cruyff vestit amb l’equipació blaugrana.

D’aquesta manera, només quedarà pendent l’acte oficial de la signatura del contracte que el vincularà amb el Club.

Potència i corpulència per a la defensa

Nascut a Sédhiou (Senegal) el 14 de juliol del 2004, Mikayil Faye es va formar com a jugador al Diambars FC de la Lliga de Gàmbia. Les seves bones actuacions van fer que el NK Kustosija de la segona divisió de Croàcia es fixés en ell i l’incorporés durant el mercat d’hivern passat. Amb l’equip croat ha jugat un total de 13 partits, 11 dels quals  com a titular. 

Faye es caracteritza per ser un central esquerrà, ben dotat físicament, ràpid i amb una bona sortida de pilota. Faye és internacional amb la selecció del Senegal sub-17.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut