Entrades a la venda per al Play-off!

Entrades a la venda per al Play-off!

El Barça Atlètic – Real Madrid Castilla d’anada de la primera eliminatòria es disputarà el dissabte 3 de juny a les 21 hores i ja es poden comprar les entrades

Arriba la setmana de l’inici del Play-off d’ascens a la Segona Divisió. El Barça Atlètic s’hi va classificar després d’una gran temporada col·lectiva, i s’enfrontarà al Real Madrid Castilla en la primera eliminatòria de promoció. Ja és oficial que el duel d’anada es disputarà el dissabte 3 de juny a les 21 hores a l’Estadi Johan Cruyff, i des d’aquest dilluns les entrades ja estan a la venda al web del Club.

Les entrades per als socis del FC Barcelona són gratuïtes, i la resta d’aficionats les poden adquirir a partir dels 16€. A més, els socis podran accedir a tres entrades extra a les taquilles de l’Estadi el dia de partit en el cas de disponibilitat.

Després del duel d’anada, l’eliminatòria es traslladarà a Madrid el cap de setmana següent. El segon Clàssic, que decidirà qui avança a la segona eliminatòria, es disputarà a l’estadi Alfredo Di Stéfano de la Ciutat Esportiva de Valdebebas el diumenge 11 a les 20 hores.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut