Barça Atlètic 1-0 UD Logroñés: Triomf de play-off!

Barça Atlètic 1-0 UD Logroñés: Triomf de play-off!

Un gol d'Aleix Garrido poc després d'entrar al partit ha desfet l'empat i el Barça Atlètic jugarà contra el filial del Reial Madrid a la semifinal del play-off

El Barça Atlètic ha pogut segellar la seva presència en les eliminatòries d'ascens a Segona Divisió després de superar per la mínima una Unión Deportiva Logroñés (1-0) que, tot i estar descendida, ha venut molt cara la seva pell. Però la diana d'Aleix Garrido al segon temps ha provocat que el Barça es veurà les cares contra el Reial Madrid Castella a les semifinals del play-off.

 

Amb els blaugrana sabedors que amb només un punt en tenien prou per assegurar-se un lloc en els play-off d'ascens, Rafa Márquez ha optat per protegir-se una mica i veure com avançava la jornada i amb un ull posat a Múrcia, on el Reial Múrcia, en cas de guanyar i de derrota blaugrana, era l'única possibilitat que els culers es quedessin fora de la promoció.

Primera part conservadora

Tot s'hauria pogut posar molt de cara amb un error del porter logronyès en els primers minuts, però ni Txus Alba ni Luismi Cruz han estat capaços de transformar el regal en gol, poc abans que Arnau Tenas volés per desviar a córner un xut llunyà de Menudo.

3200x2000-PLAY_OFF-BARCA_ATLETIC

I es que els de La Rioja, matemàticament descendits, han jugat a Johan sense cap mena de pressió, i s'ha vist en el seu futbol, més destensat que el del Barça Atlètic, que ha firmat les taules al descans, en un guió que semblava entrar als plans de Rafa Márquez, mentre a Múrcia també hi havia empat a la mitja part, el que ho deixava tot igual.

Aleix Garrido s'estrena de la millor manera

Però ha estat al segon temps quan el filial blaugrana ha trepitjat l'accelerador i ha fet els deures del tot. Els culers han monopolitzat gairebé totes les ocasions, però primer Txus Alba no ha pogut definir bé, i després ha estat el porter Daza el que ha mantingut la igualtat. Però en la següent jugada, el juvenil Aleix Garrido, que tot just acabava d'entrar, ha fet justícia amb el seu primer gol amb el filial.

Amb una gran passada de Moha, Garrido ha definit al primer toc i enganyant al porter visitant per desfermar l'eufòria d'un Johan que ja es veia al play-off. En els últims minuts, el filial n'ha tingut prou amb allunyar tot allò que quedava pel voltant de la porteria d'Arnau Tenas i, tot i que no ha pogut sentenciar el triomf en les ocasions d'Álvaro Núñez, Aranda o la més clara de Fàbio Blanco en l'última jugada del partit, no ha fet falta.

MiniClàssic al play-off d'ascens!

El Barça Atlètic, avui sí, ha fet els deures, i és un dels vuit equips que lluitaran per accedir a la Segona Divisió. El primer obstacle serà, ni més ni menys que el Reial Madrid Castella, en la primera de les dues eliminatòries que caldrà passar per pujar a Segona Divisió.

L'anada de les semifinals, al Johan, es jugarà el cap de setmana vinent, i la setmana següent, el MiniClàssic es jugarà a Valdebebas. En una hipotètica final, el rival seria el vencedor de l'eliminatòria entre l'Eldense i el Celta B.

Fitxa del partit

Barça Atlètic: 1
UD Logroñés: 0

Barça Atlètic: Arnau Tenas; Núñez, Carbonell, Chadi Riad, Dionkou (Rosanas 88'); Casadó, Moha (Aranda 82'), Txus Alba (Aleix Garrido 69'); Luismi (Fabio Blanco 88'), Roberto i Estanis (Pocho 88').

UD Logroñés: Daza; Sergio López (Andoni 79'), Lozano, Codina, Vergés; Carlos Ramos, Algarra (Keita 79'); Doncel (Boniquet 62'), Menudo (Dani Pichín 72'), Iñaki i Claudio Mendes (Schutte 62').

Gols: 1-0, Aleix Garrido (min. 71)

Àrbitre: Ramo Andrés, aragonès. Ha amonestat Roberto, del Barça Atlètic, i Iñaki i Serio López, del Logroñés.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut