Julián Araujo s’incorpora al Barça Atlètic

Julián Araujo s’incorpora al Barça Atlètic

El FC Barcelona ha arribat a un acord amb LA Galaxy pel traspàs del lateral dret per a les properes tres temporades i mitja, fins al 30 de juny del 2026

El FC Barcelona i LA Galaxy han arribat a un acord per al traspàs del jugador Julián Araujo, que s’incorporarà al Barça Atlètic. L’acord amb el jugador és per a les properes tres temporades i mitja, fins al 30 de juny del 2026.

El futbolista ha signat el seu nou contracte a les oficines de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, i ha estat acompanyat del vicepresident Rafael Yuste; el directiu responsable del Futbol Formatiu, Joan Soler; el director de Futbol, Mateu Alemany; el director esportiu, Jordi Cruyff, i el director del Futbol Formatiu, José Ramon Alexanco.

Està previst que en els propers dies Julián Araujo se sumi als entrenaments del filial blaugrana sota les ordres de Rafa Márquez.

Fortalesa i velocitat 

Nascut a Lompoc (California) el 13 d’agost del 2001, Julián Araujo és un futbolista amb doble nacionalitat – nordamericana i mexicana – ja que és fill de pares mexicans. Tot i haver passat per les seleccions inferiors d’Estats Units (sub-18, sub-19, sub-20 i sub-23), Araujo juga amb la selecció absoluta de Mèxic. Abans d’arribar a LA Galaxy, club del qual procedeix, Araujo es va desenvolupar durant l’adolescència a la Barça Residency Academy USA, així com també al Central Coast Condors i el Santa Bárbara Soccer Club. El 2018 va fitxar per LA Galaxy i després de passar pel conjunt filial de Los Ángeles va ascendir al primer equip per disputar la MLS, on ha jugat 98 partits, ha fet 14 assistències i ha marcat un gol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut