UE Cornellà - Barça Atlètic: Derrota en els últims minuts (4-3)

Els blaugranes han perdut en un partit molt igualat que s’ha decidit amb un penal en els últims minuts

El Barça ha perdut al camp del Cornellà en un partit on s'ha posat fins a tres vegades per davant en el marcador. Un gol de penal al minut 85 ha certificat la derrota. Els blaugranes han fet una gran primera part on han marcat els seus tres gols, però els locals han donat la volta al partit en els segons 45 minuts.

Cinc gols en 23 minuts

Primera part molt entretinguda a Cornellà. I és que no hem hagut d’esperar ni cinc minuts per veure el primer gol del matx. A més, ha estat un gran gol d’Estanis Pedrola que ha fet una gran jugada individual: després de dos retalls dins de l’àrea ha col·locat la pilota a la porteria local (0-1, min. 4). Però, en menys de dos minuts Álex López, davanter del Cornellà ha replicat el gol culer.

El Barça continuava tenint la iniciativa al partit, sent l’equip que proposava sobre el rectangle de joc, i s’ha tornat a posar per davant amb una nova gran jugada. Aquesta vegada de Luismi Cruz, que amb cama esquerra ha superat el porter del Cornellà (min. 15). Però, de nou, només dos minuts després, l’equip de verd ha tornat a empatar el partit després d’una acció desafortunada on Vega s’ha acabat introduint la pilota a la seva porteria.

Era la segona vegada que els locals empataven el partit, però l'equip de Rafa Márquez no s'ha donat per vençut i s’ha tornat a avançar. Amb una bona jugada col·lectiva que ha acabat amb una assistència de Carbonell per Víctor Barberà que no ha perdonat i ha posat el tercer. Era el cinquè gol en només 23 minuts. El partit s’ha tranquil·litzat després del 2-3, però, així i tot, el Barça ha pogut marcar algun gol més abans del descans, però els xuts de Pablo Torre i Estanis els ha aturat Anacker.

Remuntada local

Mal inici del Barça Atlètic a la segona part. Els locals han sortit millor al camp després del descans i han començat a tancar al filial blaugrana en els primers minuts. La defensa de Rafa Márquez ha aguantat fins al minut 58, quan ha tornat a empatar el Cornellà. Després d’una jugada amb molts rebots a la frontal, la pilota li ha caigut a Tavares que l’ha engaltada des de fora de l’àrea per posar el 3-3.

El gol ha fet pujar de nivell als locals que han seguit atacant amb tot cercant el gol de la victòria, però ha estat quan ha aparegut Arnau Tenas. El porter blaugrana ha ataurat un gran xut ajustat al pal de Planas que ha salvat al Barça.

Però res ha pogut fer el porter de Vic després que l’àrbitre ha assenyalat penal a favor del Cornellà a falta de cinc minuts. Un penal que migcampista mallorquí Francesc Fullana no ha perdonat, i ha donat la victòria al Cornellà.

LA FITXA

UE Cornellà, 4

Barça Atlètic, 3

UE Cornellà: Anacker, Martín, Blanco, Hernández, Planas, Tavares (Moha, min. 69), Nana, Redruello, Gil, Arroyo (Fullana, min 62) i Álex López (Mamor, min. 69).

Barça Atlètic: Tenas, Álvaro Núñez, Pelayo, Chadi Riad, Vega (Zalaya, min. 81), Àlex Carbonell (Moha, min. 81), Marc Casadó, Pablo Torres (Aranda, min. 81), Luismi Cruz (Pocho, min. 88), Barberà, Estanis Pedrola (Ilias Akhomach, min. 67).

Gols: 0-1, Estadis Pedrola (min. 4); 1-1, Álex López (min. 7); 1-2, Luismi Cruz (min. 15); 2-2, Vega (p.p.) (min. 17); 2-3, Barberà (min. 23); 3-3, Tavares (min. 58); 4-3, Fullana (min. 85).

Àrbitre: Luis Bestard Servera que ha amonestat amb targeta groga a Redruello del Cornellà i a Núñez del Barça.